Poltergeist - Kopogó szellem

Poltergeist - Kopogó szellem

Poltergeist

A legendás Sam Raimi és Gil Kenan új életet lehelnek a klasszikus történetbe. Egy kertvárosi család házát megszállják a dühös szellemek, akik rettenetes veszélyt jelentenek minden ott tartózkodóra. A család legfiatalabb lányát ért támadást követően a család mindent megtesz azért, hogy… Több

Rendező: Gil Kenan
Premier (HU): 2015.05.28. | Max (2025.02.07.)
Sam Rockwell
Gil Kenan
Sam Rockwell

2024.11.01 R9CK3R

Sok értelme nem volt elkészíteni, de egynek elment, én inkább maradok a réginél!

2017.05.07 mamiéstöti2

Végig izgalmas volt, bár nem volt egy rémisztő jelenet sem benne, ezért inkább a szórakoztató horror kategóriába sorolnám, de egyszer érdemes megnézni.

Steven Spielbergtől és Sam Raimitől most csak ennyire tellett, és ez számomra kifejezetten idegesítő, de egyben szomorú is. Élettelen és rettenetesen lapos, nem misztikus és nem félelmetes. Koncepcióhiányos és befejezetlen. Gyenge mozi.

2020.04.20 dailyfilmsan

Hááát hogy is kezdje. Teljesen felbolygatta azt a képet amit én magamban erről a filmről/filmekről alkottam. Ez a Remake kicsúfolja egy kicsit a régit és szerintem gyenge utánzat, még csak nem is ijesztő. Nem igazán értékes és ha érdekel is a téma és... Több

A film összbevétele 95 437 994 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 40 817 435 forintot termelt.

A film forgatásához igaz csontvázakat használtak, mert azok olcsóbbak, mint műanyag társaik. Szerző: Szilonka

Értékelés: 3/10
(2015. 06. 08.)
Az ötlettelenség köre ezzel bezárult
Egyedül arra jó a Poltergeist idei feldolgozása, hogy teljes erőből rávilágítson a hollywoodi horrorok ötlettelenségére. Több