60% 35 szavazat
Ricky Stanicky

Ricky Stanicky

Ricky Stanicky
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
32
Szereplők (32)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
13
Cikkek (13)
Fórum
Lejátszás
varjú  

Hol nézheted

John Cena
Zac Efron
William H. Macy
John Cena
Zac Efron
Andrew Santino
Jermaine Fowler
John Cena
Zac Efron
Jermaine Fowler
Andrew Santino

FILMINFÓ

Amikor három tinédzser csínyt követ el, és felgyújt egy házat, létrehoznak egy Ricky Stanicky nevű hamis személyt, hogy magára vállalja a felelősséget. Húsz évvel később már ezt az alibit használják arra, hogy minden kellemetlen élethelyzetből… Több


Rendező: Peter Farrelly
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2024.03.07. | Amazon Prime Video (2024.03.07.)
 
2024.04.21 Krisz

legújabb vélemény

Egy kifejezetten gyenge vígjáték szerintem. Az egyik nagy mínusz, ami nem olyan szembetűnő, hogy egész egyszerűen nem vicces. John Cena küzd, mint malac a jégen, de egy fecske nem csinál nyarat. Főleg úgy nem, hogy a gázsiért megjelenő Zac Efron még ... Több

0
 
2024.03.11 hp

A maga nemében teljesen korrekt, csak itt-ott kínos vígjáték. Javarészt sablonokra épült, de helyenként azért tudott valami újszerűt mutatni, csak sajnos sosem nem annyit, hogy kitűnjön a középmezőnyből.

0
 
2024.03.09 Ahoj poplacsek

4/10 – Légcumi

A film sajnos gyenge, nem emelkedik ki a szakmányban gyártott klisés amerikai vígjátékok közül. Néha van benne vicces rész, de nagyobbrészt alpári poénokkal próbálták kitölteni, melyek közül (hogy jót is mondjak) a légcuminak elnevezett meg kell hagyni, Kazinczy-díjas magyarítást kapott. Az ígéretes sztoriötlet megvalósítása lapos, a gyötrelmes filmnézés befejezése ráadásul annyira semmilyen érzést hagy maga után, mint amikor az ember végigolvas egy telefon előfizetés szerződést, és utána még lapoz 1-2-t, hogy vannak-e még mellékletek, de nincsenek. A vége szöveg legvégén beillesztett klezmer mulatós stílusú, de kissé a kora 90-es évek Army of Lovers klipvilágára is hajazó légcumi klip miatt meg én kérek elnézést, már nekem volt kínos. John Cena jó arc lehet civilben is, de a három gyerekkori barát szerepéből kettőt ZS kategóriás, tartalékos beugró színészekre bíztak, harmadikukat pedig Zac Efron játssza, aki egészen megdöbbentő változáson ment át zsenge ifjúkora óta. A harmincas évei közepére elkezdett téeszelnökös megjelenést ölteni, a szemen fehérje meg ötből négy jelenetben mocsárszínű, és látszik, hogy a közeli jelenetekben elhajol a színésztársaitól, hogy le ne lehelje őket. Pedig állítólag 2013 óta nem iszik alkoholt. Ebben a mismásolós tekintetben pont ugyanaz a helyzet nála, mint Bradley Coopernél. Szomorú látni, erőt kívánok neki, hogy visszataláljon magához. A filmet tök felesleges bárkinek megnéznie, nekem már késő, de nektek még nem.

0
 
2024.03.07 varjú

Egyszerű, vicces és jól áll John Cena-nak. Azonban egy idő után kezd unalmassá és kaotikussá válni, végeredményben pedig nem több, mint egy következő olcsó humorral megfűszerezett vígjáték. Ami nem feltétlenül baj, de tudni kell a helyén kezelni.

0
 
2024.03.01 Ádám

John Cena az egyetlen mentsvára ennek a filmnek. Annyira benne van mindenben és mindent bevállal helyzettől függően, hogy öröm nézni. A többi dolog felejtős.

0