67% 29 szavazat
Pókok

Pókok

Vermines
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
3
Videók (3)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Kaleb hamarosan 30 éves lesz, és még soha nem volt olyan magányos, mint most. Nővérével elhidegültek egymástól egy örökség miatt, és elfordult a legjobb barátjától is.
Szenvedélyesen rajong az egzotikus állatokért, ezért egy nap egy mérges pókkal tér haza, amely elszabadul az otthonában, így… Több


Forgatókönyvíró: Florent Bernard, Sébastien Vanicek
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2024.03.28.
Forgalmazó: Vertigo

KULCSSZAVAK

 
2024.03.29 Maki

legújabb vélemény

Uh, hát szerintem ennek a filmnek enyhén szólva is nagyobb a füstje, mint a lángja. Nem mintha, nem lett volna itt-ott igazán félelmetes, de a várt hatás nálam egyszerűen elmaradt.

0
 
2024.03.27 Lóri Ádámcsik

Arachnophobia 2024

A film első fele nagyon jó. Izgalmas, pörög, leköti a figyelmet, és a székbe szegezi a nézőt! A második fele viszont pont az ellenkezője. Lapos, unalmas és vontatott. A végét pedig jobban összerakhatták volna. Akkor 4* járna neki! A pókos, kirajzós jelenetek nagy parázósra sikerültek, azért jár a piros pont!

0
 
2024.03.28 Janó

Nem tudom cifrázni, nálam ez a film egy erős közepes, amit egyszer megnéztem, és nem gondolom, hogy valaha még késztetést fogok érezni rá, hogy újra bevállaljam. Alapjában véve jó a hangulata, de a sztori...hihetetlenül sablonos.

0

A film 3 720 345 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 651 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A Pókok forgatása a Párizs melletti Seine-Saint-Denis megyében zajlott 2022 januárjától március elejéig.Szerző: csd

#2
 

A Pókok Sébastien Vanicek első nagyjátékfilmes rendezése.Szerző: csd

#3
 

A Pókokban látható épületek, amelyekben a cselekmény játszódik, nem a filmhez készültek; ezek a Párizs melletti Noisy-le-Grandban található Picasso Arénák, amelyeket Manuel Núñez Yanowsky építész tervezett a 80-as években.Szerző: csd

#4