2018.02.19 20:10 HercegPeter Olvasottság: 148x
0

Megosztó és elgondolkodtató

Nagyon megosztó film, az biztos. Először is, az a kezdés megdöbbentő (nem jó értelemben) és egyáltalán nem is illett a filmbe. Állati erős thriller drámai keretbe foglalva. Ritkán látni olyan filmet ahol a cselekmény így van három részre bontva.

Eleinte kicsit nehéz volt elkülöníteni ezeket a szálakat. Számomra a háttértörténet a látszatra tökéletes, valóságban azonban romokban álló házasságról nem volt túl érdekes. Azonban a címet is adó könyv lebilincselően izgalmas volt. Alig vártam, hogy vége legyen a kis megszakításoknak, visszaemlékezéseknek és meséljék tovább a családját elvesztő apa történetét.

Megosztó és elgondolkodtató

Ezek kicsit olyanok voltak, mint a reklámok egy jó film közben. Persze nem azt mondom, hogy az alaptörténet lényegtelen, hiszen nagyon fontos a nő reakciója is és igazán lényeges dolgokat is megtudunk, például Susan és Edward múltjáról és a cím eredetéről. A végén azt vártam, hogy Ray elmondja Edward-nak, hogy mi is történt pontosan azon az éjjelen. Minden alakítás hibátlan volt, ebből a szempontból nem volt semmi gond a filmmel. Mint mondtam, a kerettörténet kevésbé érdekes, de ha már kiderül, hogy a férj csalja a nőt, akkor ebből még ki lehetett volna hozni valamit, ahelyett, hogy azt látjuk, hogy a nő fekszik, fürdik, bambul és gondolkodik. Nem Amy Adams-szel volt gondom Isten ments, csak azzal, hogy a karaktere és az ő szála lehetett volna izgalmasabb. A befejezés tetszik, örülök, hogy nem az lett, amit mindenki várt volna. Nem az a fajta film, amit rongyosra lehet nézni. Inkább elgondolkodtató, és majd mikor újranézi valaki, akkor már teljesen más szemmel látja a dolgokat.

dráma | thriller

Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik... több»

0