2024.05.13 10:44 fankbringa Olvasottság: <100x
0

Kvantum légycsapó

Az első 10 perc után volt egy erős aztamindenit érzésem, mert a látvány, a kameramozgás és a kirajzolódó történet egy Sikoly paródiának indult, de úgy, hogy kimaradt belőle minden, ami vicces vagy értelmes. Aki 15 perc után még mindig nézi, annak gratulálok.

Nézzük a film pozitív tartalmát!

Kvantum légycsapó

Először is ott van benne Bruce Willis, aki szerethető, és jelenléte kedves pont a filmben. A történet a maga egyszerűségével úgy állítja be az idegeneket, mint egyszerű hódítókat, és úgy állítja be az embereket, mint egyszerű hódítókat. Semmi felesleges sallang, csak egy jól odab*szunk nekik élmény mindkét oldalon. Üdítő az emberi természet ilyen egyszerű ábrázolása. Ettől lett a film hiteles. A női szereplők szépek és viccesek. Kifejezetten tetszett, hogy a film egyetlen nap történetét fedi le. Elindult éjfélkor, és véget is ért éjfélig. Semmi mellékszál.

Nézzük a negatív aspektusokat!

Az idegenek úgy festenek, mint a hihetetlen Hulk lovagi sisakban némi Nazgûl áthallással. Olyanok, mint a halál hírnökei, de önbizalmon kívül mást nem tudnak felmutatni. A fényképezés egy olcsó dél-amerikai szappanoperára emlékeztet. A film tudományos háttere annyi, hogy valaki beleolvasott a hírekbe, és felírt pár tudományos kifejezést, amit lehet hangoztatni. Kedvencem a páncél, ami kibírja az űr hidegét és a légköri súrlódás melegét, és kiválóan szellőzik. A szereplők mozgatása a képernyőn és a renDezésük csapnivaló. Bár a film összeáll a végére, de nagyjából egy sakkverseny komolyságát hozza, ahol a bábuk csak bábuk, semmi több. Vannak fegyverek, néha még céloznak is, de ennyi. Egyenruhától még nem lesz katona valaki. A párbeszédekben lehet találni egy két mondatot, amit idézhetnénk, mint klasszikust, ha jó lenne a film, de nem az. A párbeszédek többsége pocsék.

Összegezve, egy pocsék nap után meg lehet nézni, hogy érezzük, nem értünk le a gödör aljára a film nélkül. Ez a film elnyel, mint egy verem.

akció | kaland | sci-fi

Eron Ryle tábornok elit csapatot toboroz, így rövidesen a veteránnak számító, lecsúszott James Fordot is felkeresi egy különleges küldetés kapcsán. A helyzet ugyanis súlyosabb,... több»

0