Film tartalmak

A Lady Parts nevű muszlim női punkzenekar tagjainak hullámhegyeit és hullámvölgyeit láthatjuk Amina Hussein, egy stréber PhD-hallgató szemszögéből, ak... több»
A lányoknak a második évadban még több szörnyűséggel kell szembenézniük – egyrészt ott van a nyári iskola a pihenés helyett, másrészt felbukkan egy új... több»
Hazel, a tízéves kislány, aki apja új állása miatt nemrég költözött a nagyvárosba, Dimmadelphiába, egyedül fedezi fel a várost, miután bátyja, Antony ... több»
Alana és Rabin két barát, akiket elrabolt egy szörnyeteg. Mivel nem volt más választásuk, minden eszközzel harcolniuk kell a túlélésért. ... több»
Miután egy nagyszabású, bandákkal kapcsolatos rajtaütés során pánikrohamot kap, egy elit rendőrségi taktikai egység tagja kénytelen elhagyni a testüle... több»
Az Isla Nublar ifjú táborozói visszatérnek egy új évaddal, amelyben csak az igazi csapatszellem segíthet nekik megmenekülni a szabadon élő dinoszaurus... több»
A kétségbeesett kempingezők már minden reményüket elvesztették volna... ha nem érkezik egy kis csoport ökoturista. De a látszat néha csal. ... több»
A Colleen Hoover regényéből készült adaptációban Lily túljut a traumatikus gyermekkoron, hogy új életet kezdjen. Egy véletlen találkozás egy idegsebés... több»
Hogy végleg elhagyja az alvilágot, Hádész tervet eszel ki, hogy átvegye Zeusz helyét, újra egyesüljön szeretett Perszephonéjával, és uralkodjon az Olü... több»
Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás i... több»