Rólam

Szamomra egy film akkor jo, ha nyomot hagy bennem jo ertelemben. Akar mert tanultam belole, vagy mert annyira jo elmenyt adott a megnezese. Mindenfele stilust megnezek, hangulatomtol fugg eppen mikor mi erdekel. Szerintem ez olyan mint a zene, neha jol esik mas stilus is, de persze vannak alapveto kedvenc iranyzatok. Egy jo sci-fi, fantasy, thriller, intelligens humoru vigjatek barmikor johet:) Rengeteg muveszfilmet is lattam mar, sajnos sok eleg alulertekelt es csak szukebb reteg erti a mondanivalojukat. Szamomra a lenyeg az elmeny:) Nem csak nezem a filmeket, de falom a konyveket is. Ahogy egyszer olvastam:  "Minden konyv annyit er, amennyit az olvaso magaeva tesz belole", szerintem ez a  filmeknel is igy van. Szerintem nincs rossz kritika, hiszen pont ezert mindenkinek az legyen a fontos, hogy Neki mit adott egy film.

Vélemények (168)

85 Feltöltés  (2020)

2023. 11. 26.
Szórakoztató kis elmehabfürdő
Gondoltam, ha a jövőben játszódik, már megéri belenézni. Nos, és pár nap alatt ledaráltam a sorozatot. Izgalmas? Nem. De valahogy mégis annyira lekötött a teljesen más vi... több»
2023. 11. 26.
Szegény Neeson
Egyrészt déjá vu érzéssel indult az egész film... Autó, telefon, zsarolás... semmi egyedi alapötlet. Az se dobta meg a filmet, hogy direktbe beültették a gyerekeit az aut... több»

67 A gyilkos  (2023)

2023. 11. 26.
Vontatott
Az elején szépen indult, gondoltam, végre egy frissítő szemléletmód. Vártam a katarzist, ami sosem jött el. Valahogy zavaros lett hirtelen az egész, és mégis monoton... V... több»

45 Hirtelen 70  (2022)

2023. 11. 03.
Bealudni jó
Diane Keaton nekem egy ikonikus színésznő, nyilván már nem fiatal, és azért le a kalappal előtte, hogy ennyi idősen is így pörög. Ennyi is kb. a jó része a filmnek... Poé... több»
2023. 11. 03.
Legalja
Szeretem a kutyákat nagyon, de erre nem számítottam... Ízléstelen, primitív, humornak álcázott erőltetett förmedvény... Nincs benne semmi egyedi, csak annyi jött át nekem... több»
Te (2018)
Ómen (1976)
Feketelista (2013)