Film tartalmak

A Emberi erőforrások egy szociálisan elkötelezett film, amely megmutatja, hogy az iparban a munkavállalókat csak áruként használják, és ennek megfelel... több»

NA Trap  (2024)

A családapa, Cooper (Josh Hartnett) és tinédzser lánya (Ariel Donoghue) részt vesznek popbálványuk, Lady Raven (Saleka Shyamalan) koncertjén. Ám hamar... több»
A vasút megérkezése szülővárosukba gyökeres változást hoz Marika, a fiatal és vonzó vidéki lány és családja, a virágzó textilüzlet, a Fehér Páva tulaj... több»
Győrbíró Zsolt alezredes, a parancsnok néhány évvel korábban részt vett egy speciális műveletben, amelynek célja egy közel-keleti terrorszervezet veze... több»
Úgy bontakozik ki, mint egy tündérmese: egy bájos fiatal pincérnő (Naomie Ackie) véletlenül keresztezi az útját egy gazdag és híres vállalkozóval (Cha... több»
Mi köti össze a múltat a jelennel? A szerelem kétségtelenül, csakúgy, mint a zene, feltéve, hogy az valóban jó. Lili megtestesíti a modern lány kvint... több»
Lino Zani, egy fiatalos síoktató és hegymászó családjával egy hangulatos hüttét vezet egy hágónál. Az ellene elkövetett merényletet követően a 61 éves... több»
Ryan (Nick Stahl) egy tehetséges és szerencsétlen séf, akinek súlyos szerencsejáték-problémái vannak. A körülményekhez képest sietve elhagyja a várost... több»
Új-Mexikó 1861-ben: Az amerikai polgárháború a küszöbön áll, amelynek előszele megrázza Észak-Amerika déli részét. Fehér úttörők foglalják el az apacs... több»
Két lány együtt tölt egy napot, és különböző élményeken mennek keresztül. ... több»