Film tartalmak

Képes visszaemlékezés egy nagyszerű apára, férjre, gyermekre, kollégára, barátra és harcművészre. Filmbéli részletek, egészen gyermekkorától halála na... több»
Egy távoli, csendes kis farmon él egy furcsa család, ahol a fiatal fiú pszichopata. Egy rohamában megöli az apját, de a traktor alá esik, és a gép szé... több»
Egy fiatal férfinek nagyon gyanús lesz, hogy a városban egyre szaporodnak az eltűnések. Ráadásul még mindegyik áldozat nagyon fiatal, pont úgy mint ő.... több»
Kegyetlenül meggyilkolják a viaszmúzeum igazgatóját, és több érdekes esemény is történik a múzeum környékén. A rendőrség nyomozása két szálon fut, vag... több»
Egy izgalmas erotikus vígjáték, amiben négy gyönyörűséges nő próbálja feszült, vagy éppen csüggedt lelkiállapotát gyógyítgatni, különböző módokon az o... több»
Egy fiatal párt, akik egy egyetemista lakóparkban élnek, elkezd zaklatni egy vízvezeték-szerelő. Fura teszteket próbál rájuk kényszeríteni, és kezd át... több»
Penny, a gyönyörű, kerekesszékhez kötött fiatal nő tíz év után, édesapja invitálására visszatér a családi birtokra, ám mostohaanyja már megérkezésekor... több»
Hans von Arnam egy kis flamand faluba utazik, hogy nyomozást folytasson egy titokzatos szélmalomban. Wahl professzor figyelmezteti, hogy inkább menjen... több»
Mary egy amerikai festőművész, aki Mexikó egyik tengerparti városában él. Árulja a festményeit, és eközben embereket öl meg, hiszen ráadásul vámpír is... több»

66 Schock  (1977)

Egy fiatal házaspár új lakásba költözik, de valami nem stimmel, erre hamar rájönnek. Egy bosszúálló szellem, aki a nő exférje szelleme, megszállja a k... több»