Rólam

Nincs sok időm filmet nézni, azt is sokszor munka mellett, így olyankor csak magyarul beszélő filmeket tudok "megnézni". Nagyon ritkán jut időm (jellemzően hétvégén) egy-egy feliratos filmet vagy 1-2 sorozatrészt megnézni. 

Örömmel látom, hogy az amerikai film dömpinget a Netflix kezdi kiegyensúlyozni nem amerikai filmekkel. Mindig is szerettem a francia és német filmeket, így örülök, hogy erre most egyre több lehetőségem van. Szeretem a keleti filmeket is, ha nem túl durva, de szigorúan csak magyar vagy angol szinkronnal.

Szeretem a jó akciófilmeket, de az amerikai akciófilmeket csak munka mellett "nézem", mert a szori érdekel, de nem köt le az állandó lövöldözés, verekedés, robbantgatás.

Lehet rám követ vetni, de szeretem a bünügyi filmeket, igen, Agatha és Columbo és társai. :) Szeretem, ha a bünügyben a rejtély a lényeg, és nem a véres vagy horrosisztikus látvány. 

Szeretem ha a filmben a beszélgetéseknek van értelme, de nagyon sok ameriksi sorozatot azért nem tudok végignézni, mert elfogy a sztori és marad a lelkizés. Nem véletlenül nem nézek szappanoperákat, számomra nagyon fárasztó és unalmas, amikor egy több évadon keresztül megy a lelkizés, siránkozás, tehetlen hiszti egyszer emiatt, aztán amiatt, és azt veszem észre, hogy hirtelen már ez a hiszti áll a sztori középpontjában azaz nincs sztori. :)

Imádom a sci-fiket, főleg ha valami új ötlet vagy megoldás van egy történetben, azokon szeretek utána elmerengeni.

Megválogatva, de nézek thrillereket is, de nem az elsőszámú favorit.

Sosem nézek horrort, nem értem, miért kellene néznem mások kínzását, emberfeletti szenvedését.

Minden mást csak akkor nézek meg, ha jót hallottam róla vagy valami felkelti vele kapcsolatosan az érdeklődésem.

2023. 10. 30.
1-3. évad nézhető, a többi kritikán aluli
Én régen láttam, de felejthetetlen... olyan rossz volt. Az 1-3. évad még elment, a sztori is jó lenne, bár tele van unalmas klisékkel. Aztán jön a kissé tágan értelmezett... több»