Film tartalmak

Marc, egy utazó előadóművész éppen hazafelé tart karácsonyra, amikor furgonja tönkremegy egy kisváros közepén, amelyet furcsa alakok laknak.... több»
Egy fiatal nő, akit áruló férje meggyilkolt, bosszúálló szellemként tér vissza.... több»
Amikor egy idegen faj érkezik a Földre, ajándékokat hozva az emberiségnek, néhány gyanakvó ember megpróbálja felfedezni, hogy mik az új jövevények val... több»

77 Alexandra  (2007)

Egy idős asszony meglátogatja az unokáját egy csecsenföldi katonai táborban.... több»
Komikus allegória egy utazó busmanról, aki találkozik a modern civilizációval és annak furcsa jellegzeteségeivel, köztük egy ügyetlen tudóssal és egy ... több»

83 Blokád  (2006)

Leningrád városa és a blokád a második világháború alatt. Nincsenek szavak. Nincs zene. Csak hangok és fekete-fehér képek egy haldokló városról. ... több»
Moszkva divatos belvárosában Artem, a pszichológus „provokatív terápiát” gyakorol. Meg van győződve arról, hogy a leggyorsabb és leghatékonyabb gyógym... több»

74 Kezdet  (1970)

Nem hétköznapi történet Pasa Stroganováról (Inna Csurikova), egy csúnya és különc lányról, aki boszorkányként lép fel egy klubban. Egy rendező felfigy... több»
Egy átlagos, Svájcban nyaraló brit házaspár hirtelen nemzetközi intrikákba keveredik, amikor lányukat politikai merényletet tervező kémek elrabolják. ... több»
A Gyilkos hírnév a színfalak mögé vezeti nézőit, feltárja a hírnév baljós oldalát, és megmutatja a sokkoló igaz történeteket Hollywood legígéretesebb ... több»