A Paramount+ remek helyezést ért el a heti streaming listákon a Sonic, a sündisznó videojátékok alapján készült új limitált sorozatával, a Knuckles-szel,írja a Variety.

Az eredeti streaming szériák mezőnyében a sorozat 450 millió megtekintett perccel debütált, ami a 171 perces játékidő alapján körülbelül 2,6 millió megtekintést jelent. Ezzel a Knuckles a negyedik helyre került a rangsorban, az Amazon Prime Videón futó Fallout, a Netflixen futó Szarvasbébi és a szintén netflixes Az Asunta-ügy mögött. Míg a Szarvasbébi 2,8 millióval valamivel több megtekintést ért el, a Knuckles a Falloutot és Az Asunta-ügyet is felülmúlta a játékidőre vetített nézettséget tekintve. A sorozat egyelőre nem streamelhető itthon, de várhatóan a SkyShowtime-on láthatjuk majd.

NA Knuckles  (2024)

akció | kaland | vígjáték

Knuckles, az echidna megtanítja Wade Whipple helyettesnek az echidna harcos technikáit. több»

Az eredeti streaming filmek mezőnyében a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő szerezte meg az első helyet 260,2 millió megtekintett perccel, ami 2,1 millió megtekintésnek felel meg. Ezt követte a Hozd magad formába: Az evés titkos tudománya, amely a kevesebb megtekintett perc (193 millió) ellenére több, 2,4 millió megtekintést ért el, míg a harmadik helyen a Fakopáncs Frici a nyári táborban zárt 109 millió megtekintett perccel. Az  Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével készült A rólad alkotott kép szintén figyelemre méltóan teljesített, 59,6 millió megtekintett perccel a hetedik helyen végzett, mindössze egy napnyi elérhetőség után, 518 000 megtekintéssel.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»