Már jövő héten nézheted: 1 milliárd eurós sikkasztásról szól az új bűnügyi thriller sorozat

Az új bűnügyi thriller sorozat, Az évszázad csalása egy háromfős bűnbanda történetét dolgozza fel, akik a 2008-as szén-dioxid kvótakereskedelemmel összefüggő áfacsalás során több mint 1 milliárd eurót sikkasztottak el.

A sorozat az európai gazdasági történelem egyik legmerészebb csalását mutatja be, amely során két kisstílű bűnöző és egy gazdag kereskedő együttműködve kihasználták az EU szén-dioxid-kvótapiacának sebezhetőségeit.

A banda fedőcégeket és offshore számlákat használt fel a csalás leplezésére, amíg a hatóságok le nem leplezték őket. A sorozat a történetet igaz eseményeken alapuló, izgalmas bűnügyi thrillerként dolgozza fel, amely a pénzügyi nyomozások, környezetvédelmi viták és a jó és rossz közötti örök dilemmákat helyezi a középpontba.

Az alkotás főszerepeit Vincent Lindon és Niels Schneider alakítják.

Az Az évszázad csalása május 13-tól streamelhető a Direct Now alkalmazásban, míg a hagyományos televíziós nézők május 16-tól láthatják a Direct One TV-csatornán.

dráma | életrajzi | krimi

Fabrice Arfi újságíró „D'argent et de sang” című 2018-as könyve alapján, amely a francia média által „az évszázad csalásának” nevezett, több milliárdos... több»