A végzős bál mindig komoly fejfájást tud okozni, a Disney+ legújabb vígjátékának, a Prom Dates: A szerelem végzősei szereplőiről ez azonban egyáltalán nem mondható el.

Történetünk két legjobb barátnőről szól, akik már évekkel ezelőtt elhatározták, hogy a suli végén életük legjobb bulija lesz a végzős bál. Egy nappal a nagy esemény előtt azonban minden zátonyra fut, miután mindketten szakítanak a párjaikkal. Jess és Hannah ennek ellenére viszont nem hagyja magát eltántorítani, így újra esküt tesznek arra, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a nagy napból.

Kim Nguyen nem új a műfajban, hiszen a rendező korábban olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint az Amerika Huangjai és az Egy nagydarab lány túlélési útmutatója. A film főszerepében Antonia Gentry, Chelsea Handler, John Michael Higgins, JT Neal, Terry Hu, Julia Lester, Patty Guggenheim és Zión Moreno láthatók.

A Prom Dates: A szerelem végzősei mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

vígjáték

Jess és Hannah 13 évesen egyezséget kötöttek, hogy tökéletes báljuk lesz, de 24 órával a nagy esemény előtt minden tönkremegy, amikor szakítanak a párjaikkal. Egyetlen... több»