Top10 a Netflixen: Ezt a 4 filmet és sorozatot nézi most az egész világ, az egyik műsor magasan kiemelkedik a mezőnyből (április 22-28, 2024)

Richard Gadd Szarvasbébi című limitált sorozata második hete vezeti az angol nyelvű listát, 22 milliós nézettséggel! Az "eredeti, lenyűgöző és felejthetetlen" dráma, amely Gadd saját, zaklatóval kapcsolatos élményeinek igaz történetét követi, a hét legnézettebb címe volt.

Kik kerültek fel még a heti listára?

A Halott Fiúk Nyomozóiroda, az új természetfeletti nyomozós sorozat 3,1 millió megtekintéssel a második helyen debütált. Guy Ritchie gengsztersorozata, az Úriemberek az ötödik helyet szerezte meg (2,3M nézettség), ezzel már nyolcadik hete szerepel a listán! A 3-test probléma című epikus drámasorozat szintén bizonyította kitartását, és a hatodik helyen végzett (2,2M megtekintés) a hatodik héten, amit a listán tölt. 

Hogy áll a nem angol nyelvű sorozatok listája?

Az Asunta-ügy (Spanyolország) című, true crime limitált sorozat 5,4M megtekintéssel a nem angol nyelvű tévés listán az első helyen debütált. A könnyek királynője (Korea) című sorozat 4,1M nézettséggel a második helyre emelkedett a listán töltött nyolcadik héten.

A listára újonnan bekerült a Brigantik (Olaszország) a harmadik helyen (2,7M megtekintés) áll, a Szabadíts meg (Svédország) a negyedik helyen (2,6M megtekintés), a Búcsú a Földtől(Korea) pedig a kilencedik helyen (1,5M megtekintés) tartja magát jelenleg.

A filmes lista vezetői

Zack Snyder epikus akciójelenetei az angol filmek listáján az első helyen szerepeltek. A Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő 18,8 millió megtekintéssel már második hete tartja az angol nyelvű listán első helyét, az előzményfilm, a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke pedig 6 millió megtekintéssel a negyedik helyre emelkedett.

Az Imádlak utálni, az év eleji könnyed romantikus vígjáték 10,6M nézettséggel a lista 2. helyére került. A Fakopáncs Frici a nyári táborban című élőszereplős-animációs crossover már a harmadik egymást követő héten tartja pozícióját, és 9,2 millió megtekintéssel a 3. helyet szerezte meg.