Az emberek valamiért szeretik azt nézni, hogy másik milyen jómódban élnek. Ennek egyik fellegvára Los Angeles és környéke, ahol a világ leghíresebb embereinek luxusvillái sorakoznak a hegyek közt. Itt ingatlanosnak lenni egészen különleges élet lehet. Amit a Kaliforniai ingatlanosok: Orange county sorozat mutat be, amelynek most érkezett rajtol el a harmadik évadja.

A Kaliforniai ingatlanosok: Orange county - 3. évad ott folytatja, ahol a nem túl pozitív fogadtatásban részesült második évad véget ért. Alex Hall és Tyler Stanaland viszonya tovább bonyolódik, előkerül egy bizonyos videofelvétel is Polly Brindle-ről, amely Brandi Marshallt és Kayla Cardonat is belekeveri a zűrzavarba. De új fejleményekre számíthatunk a két Alexandra, Alexandra Rose és Alexandra Jarvis kapcsolatában is, sőt, a harmadik Alexandra, Alexandra Harper körül is bonyolódni fognak a szálak, amint összerúgja a port Gio Helou-val is.

A sorozatot Adam DiVello rendezte, ő készíti a harmadik évadot is. Visszatérnek tehát a már megismert arcok, akikre az irodákat vezető Brett Oppenheim és Jason Oppenheim próbál odafigyelni több-kevesebb sikerrel.

Ha téged is magába szippantott a Narancsvidék ingatlanos szappanoperája, a harmadik évadra is lecsaphatsz. Ennek első része már most is megnézhető a Netflixen. Ha van élő előfizetésed a platformra, akkor elég a sorozat itteni adatlapján a logójára kattintanod és már indul is a lejátszás.