Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#21

68 Az ügyvéd  (2018)

dráma | krimi | misztikus

Amikor Frank Nordling megtudja az igazságot szülei halálával kapcsolatban, világa darabokra hullik. Mint megtudja, a koppenhágai bűnözői alvilág egyik vezetője, Thomas Waldman gyilkolta... több»

#22

dráma | életrajzi | történelmi

A sorozat három nőt – Natália Correia, Snu Abecassis, Vera Lagoa – követ, akik a Portugáliát több mint 40 évig uraló diktatúra bukását megelőző kulturális forradalom... több»

#23

krimi | thriller

Egy ügyvéd elvonul, hogy helyreállítsa a munka és a magánélet egyensúlyát, de váratlanul gyilkossá és a maffia agytrösztjévé válik. több»

Stasi: a keletnémet állambiztonság
#24

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A kelet-német Stasi közel 40 éven keresztül volt a világ egyik legfélelmetesebb titkosrendőrsége - kiterjedt kém- és besúgóhálózata az egész világon működött egészen a berlini... több»

Lanterns
#25

akció | kaland | krimi

John Stewart és Hal Jordan intergalaktikus zsaruk egy sötét rejtélyt fedeznek fel. több»

A renitens nyomoz
#26

krimi | misztikus | vígjáték

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Morgane, a 160-as IQ-val rendelkező szingli családanya éjjeli takarítónőből előlép tanácsadóvá, amikor két söprés között könnyűszerrel megold egy rejtélyt a rendőrségen. A... több»

Obezitológiai klinika Olaszországban
#27

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Egy kórosan elhízott emberek kezelésére szakosodott nápolyi klinikán olyan pácienseken próbálnak segíteni, akik fogyni szeretnének, és belevágnak életük legnehezebb évébe. több»

Rendező: Carlos Alazraqui

#28

dokumentum

A Jim Jones által vezetett guyanai közösség utópisztikus, idealista vallási mozgalma 918 halálos áldozatot követelő tömeges balesethez vezetett. A túlélők mesélnek a sötét... több»

#29

84 High School  (2022)

dráma | vígjáték

Egy történet két ikertestvérről, akik a 90-es évek grunge és rave kultúrája idején nőnek fe. Saját identitásuk megtalálásáért küzdenek, és önfelfedező útjaik szorosan... több»

Laid
#30

vígjáték

A szerelmes férfiak szokatlan módon halnak meg ugyanazért a nőért. Amikor erre a nő rájön, vissza kell mennie a szexuális idővonalán, hogy szembenézzen a múltjával, és... több»

Vadőrök
#31

NA Vadőrök  (2014)

valóságshow

TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

A sorozat az amerikai vadőrök életét mutatja be. Vannak köztük férfiak és nők is egyaránt, a közös céljuk pedig az állami földterületek megvédése bármi áron. több»

Dexter: Original Sin
#32

krimi

A fiatal Dexter Morgan eredettörténete, ahogy bosszúálló sorozatgyilkossá válik.   több»

#33

NA Fantasmas  (2024)

vígjáték

Max (2024.06.08.)

Julio egy értékes osztrigafülbevaló keresésére indul. Útja során a New York City álomszerű, alternatív változatában játszódó, gyakran hátborzongató és mindig komikus... több»

#34

dráma | krimi | misztikus

A sorozat Catherine Ryan Howard azonos című regénye alapján készült. Intenzív, erotikus románc, amely halálos kimenetelűvé válik. Két fiatal szakember egy új városban próbál... több»

Szereplők: Dove Cameron, Avan Jogia

#37

vígjáték

Max

Lene házasságából már régen eltűnt a szikra, és amikor hirtelen elveszíti állását egy tekintélyes reklámügynökségnél, elhagyottnak és megalázottnak érzi magát, és azon... több»

#39

valóságshow

Max

Három tehetséges csapat versenyez a coloradói Breckenridge-ben található hasonló alpesi otthonok felújításában. A büszkeség és az 50 000 dolláros készpénzjutalom elnyerésére tett... több»