Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#2

dráma | romantikus

Liana arról álmodik, hogy anya lesz. Útját végül nagy drámai erejű események keresztezik, amelyek hatással vannak Tomásszal kötött házasságára. több»

Szabadíts meg a tumortól
#3

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A 44 éves Charmaine a neurofibromatózis egy extrém esetétől szenved: kinövések borítják az egész testét. Dr. Ryan F. Osborne úgy véli, hogy segíteni tud rajta. több»

#4

animáció | kaland | vígjáték

Az új animációs sorozat Zed, Addison és az egész Seabrook-legénység mindennapjait követi nyomon. Az A-spen idegen időgörbítő technológiáját használva Zed és Addison újra kezdik a... több»

#6

vígjáték

Egy szélhámos rabbi és egy haragvó, hangoskodó, agnosztikus nő váratlan kapcsolatát követhetjük nyomon. több»

Fatal Destination
#7

dokumentum | krimi

Az egzotikus turisztikai célpontok sötét oldalának feltárása a tragikus eseményekben érintettek első kézből származó beszámolóin keresztül. több»

Szereplők: Jessica Biel

12 12 12
#8

thriller

Három, egymással összefonódó idősík követi egy merész zürichi rablás megtervezését és végrehajtását, valamint annak utóéletét, miközben egy FBI-ügynök egy mesterbűnözőt... több»

Harry Potter: Wizards of Baking
#9

A cukrászok a Harry Potter-filmek és díszletek által ihletett tortákat készítenek egy varázslatos versenyen, ahol megmutatják képességeiket és kreativitásukat. több»

Golf
#10

vígjáték

Egy profi golfozó egy új, ellentmondásos liga arca lesz. több»

Szereplők: Will Ferrell

#11

dokumentum | vígjáték

Conan O'Brien meglátogatja új barátait, akiket Needs a Friend című podcastja révén szerzett, és mélyreható beszélgetéseket folytat a nézőkkel az ország és a világ minden tájáról. több»

#12

animáció | kaland | szatíra | vígjáték

Tízrészes anime sorozat, ami a sikeres Rick és Morty animációs produkción alapszik. több»

Rendező: Takashi Sano

Elle
#13

vígjáték

A Doktor Szöszi alapján készült sorozat középpontjában a középiskolás Elle Woods áll, melyből megtudhatjuk, miként vált azzá az ikonikus fiatal nővé, akit a filmekből... több»

Tomb Raider
#14

A Tomb Raider videojáték-sorozat adaptációja Phoebe Waller-Bridge főszereplésével. több»

Szereplők: Phoebe Waller-Bridge

Konyhakerti történetek
#15

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Marcus Wareing egy lassabb életre vált sussexi kisbirtokán. Új sertéseket hoz, a helyiekkel megosztja bőséges terményeit és egy igazi családi kedvenc által ihletett lakomát főz. több»

Rendező: Ollie Scarth

Szereplők: Marcus Wareing

A dallamok, akik vagyunk
#16

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

„A dallamok, akik vagyunk” nyolc részes zenei útifilm, a közép-európai zenei hagyományok nyomában. Kis falvakban és nagyvárosokban találunk még élo zenei hagyományokat, melyek az... több»

Hadihajók hullámsírban
#17

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A Scharnhorst a náci csatahajók osztályának névadó tagja volt, és halálos szerepet játszott Dánia és Norvégia náci lerohanásában, elsüllyesztette a HMS Glorious-t, és az egyik... több»

Rescue: HI-Surf
#18

akció | dráma

A sorozat követi az O'ahu északi partjának elhivatott, hősies és adrenalinfüggő életmentőit, akik a hawaii Seven Mile Miracle nehéz és gyakran életveszélyes körülményei között... több»

The Chicken Sisters
#19

dráma

Családok viszálykodnak a Mimi's és a Frannie's rivalizáló éttermek közötti generációs konfliktus miatt, ami megosztja a várost, és próbára teszi az emberek lojalitását. A cél a... több»

#20

A különleges erők egykori robbantási szakértője amatőr kalandorok egy csoportját vezeti egy Dél-Amerikát átszelő jótékonysági túrán, amely során 5000 mérföldet tesznek meg... több»