A dühös madarak fúrták meg Ryan Gosling akció-vígjátékának folytatását

Ryan Gosling arra utalt, hogy a 2016-os, Russell Crowe-val forgatott Rendes fickók című akcióvígjáték folytatásának elmaradása a pozitív kritikák ellenére a csalódást keltő nyitóhétvégi bevételi eredményeknek köszönhető.

A Comic Booknak adott interjújában Gosling kifejtette, hogy a film kezdeti pénzügyi eredményeit beárnyékolta az Angry Birds - A film, amely ugyanazon a hétvégén kezdett a mozikban, és jelentősen felülmúlta a Rendes fickók teljesítményét. Megjegyezte, hogy az animációs 38 millió dollárt keresett, míg az akció-vígjáték mindössze 11,2 millió dollárt. 

Nem mellesleg az Angry Birds mellett a Rossz szomszédság 2 és az Amerika Kapitány: Polgárháború szintén versenyeztek a közönségért abban az időben.

Az 50 millió dolláros költségvetése mellé a Rendes fickók végül 62,8 millió dolláros bevételt ért el a mozikban, ami nem volt elég ahhoz, hogy folytatást kapjon.

Gosling legújabb filmje, A kaszkadőr jövő hét csütörtöktől látható a mozikban.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy öregedő, lecsúszott kaszkadőr, aki kétségbeesetten kapaszkodik az iparágban eltöltött sikeres éveibe. Most úgy tűnik, új esélyt kap, amikor... több»