31% 32 szavazat
Talpig férfi

Talpig férfi

A Man in Full
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
17
Cikkek (17)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a bukásából.

(csd)

Rendező: Regina King
Író: Tom Wolfe
Forgatókönyvíró: David E. Kelley
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2024.05.02. | Netflix (2024.05.02.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 6 epizód

Hol nézheted

 
2024.05.08 Csaba403295

legújabb vélemény

Talpig s*gfej

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Zseniális sorozat, az első pillanattól már már Lynchet idéző feszültséggel, húsbavágó, csontig hatoló, arról szól, hogy a gátlástalan pénzemberek, karierristák nihilisták, akkora egóval, mint New York, csak pusztítást hagynak maguk után, míg az "alagsorban" élők, "halandók" meg egy apró hibáért is majdhogynem az életükkel fizetnek, ilyen az èlet, nem a jog, hanem a pénz dönt. Nevetséges, hogy Croker ügyvédje hazatalál, megnyugszik, mert egy szerencsétlen kisembert kiment a visszélésekkel teli eljárásban. Miközben 1,5 milliárd dolláros hitelezési csalás fenntartásában működik közre. A lovak fedezése és a két full idióta utolsó jelenete mindent elmond az erkölcsi ámokfutásukról, egymást termelik ki ezek a hulladékok, nyírják csak ki egymást!!!

0
 
2024.05.03 szemtelen

Félig tele, félig üres

Jeff Daniels ezúttal egy öltönyös, 60 éves ingatlanmágnás szerepében csillogtatja vonzerejét. A „Talpig férfi” egy részletgazdag történet, egy banki vezetővel kialakult, 800 millió dolláros forrongó konfliktusról egy meglehetősen közepes minisorozat keretei között. Nincs szikra, ami belobbantaná a lángot, ha úgy tetszik, nincs sebességbe kapcsolva a történet, csak szabadon fut, vagyis inkább döcög a cselekménysor. Élvezetes lenne, ugyanakkor hiányoznak a frappáns történetmesélés jól összecsiszolt építőkockái. Több ismert és tehetséges színész marad kihasználatlanul, alulmúlva valamikori önmagukat. A hat epizód ezek ellenére nézhető, és nem szenved a dráma hiányától, az érdekes mellékszálaktól, olykor mégis az volt az érzésem, talán kissé túlfűtött a regényadaptáció. Minőségi, de hamar felejthető. Vitathatatlan Daniels ellenállhatatlan karizmája, akinek csípős alakítása igazán élvezetes. A „Talpig férfi” szórakoztató, bankszakmai szempontból figyelemreméltó időbefektetés, ami egyszerűen soha nem térül meg.

0
 
2024.05.02 fijass

Az ilyen jellegű produkciók közül nem emelném ki túlságosan, de jó munkát végez abban, ahogyan bemutatja a humort, a drámát és az ügyeskedéseket a pénzügyi világban. Egészen elmegy.

0
Ez minden, amit tudok
2020
Hol nézheted: HBO Max
A vezércsel
2020
Hol nézheted: Netflix
A nulláról kezdve
2022
Hol nézheted: Netflix
A Nagy Fehér Főnök
2022
Hol nézheted: RTL+
A másik út
2020
Hol nézheted: Netflix
Hihetetlen
2019
Hol nézheted: Netflix
Mellékhatás
2020
Hol nézheted: RTL+
Terápia
2012
Hol nézheted: HBO Max
Normális emberek
2020
Hol nézheted: HBO Max
A floridai férfi
2023
Hol nézheted: Netflix
A siló
2023
Hol nézheted: Apple TV+