Az aktuális állás szerint a Talpig férfi vezeti a nézettségi listát! Most épp Az Asunta-ügy követi, a harmadik pedig a Szarvasbébi! A sorozat a Man in Full, a néhai Tom Wolfe The New York Times bestsellere alapján készült. 

David E. Kelley legújabb drámasorozata ötvözi a Hatalmas kis hazugságok tengerparti rossz közérzetét, az Egy botrány anatómiája bírósági hangulataival. Kelley egy limitált sorozatot (epizódonként alig 40 perces részekkel) készített az A Man in Full című bestsellerből, Jeff Daniels, Tom Pelphrey, Lucy Liu és Diane Lane főszereplésével.

A sztori

Amikor az atlantai ingatlanmogul Charlie Croker (Daniels) hirtelen csődbe megy, politikai és üzleti érdekek ütköznek, miközben ő azon van, hogy megvédje birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a bukásából.

Daniels zseniálisan kelti életre a zsigeri ellenszenvet kiváltó milliárdos vállalkozót, akinek szájából folyékonyan ömlik a legvadabb káromkodás és persze a fenyegetőzés. Daniels Crokere magától eltelt, semmitől vissza nem riadó alak, aki a vég szinte borítékolható közelségében sem veszít semmit önelégült magabiztosságából és hatalommániás arroganciájából.

A további karakterek

Diane Lane alakítja Martha Crokert, Charlie exnejét, aki a sorozat folyamán kilép volt férje árnyékából, amikor annak ingatlanbirodalma kezd összeomlani. Martha újjászületése azonban személyesen és anyagilag is veszélyt jelenthet...

Tom Pelphrey az a Raymond Peepgrass, aki kisemberként igyekszik minél alaposabban bosszút állni az őt hosszan és változatosan megalázó Crokeren, miközben finn se veled-se nélküled szexkapcsolat "barátnőjével" vergődnek a gyerektartáson. Kellemes meglepetés a szexmániás, törtető finn cicababa karakterében találkozni a Szirén főszereplőjével, Eline Powellel!

Érdekesség még a Sarah Jones játszotta Serena Croker, aki, bár azt hihetnénk, hgy egyszerű golddigger, mégis Charlie igazi társa, aki egyszerre az ész hangja és a stabilizáló erő, amikor a mágnás világa kibillen a tengelyéből.  

A sorozat igazi mély karakterdrámákkal csábít és ahogy már megszokhattuk Kelley-től, hozza a minőséget, amit a fentebb említett sorozatai is képviseltek!

Ha megnéznéd, csak menj a mafab adatlapra és - amennyiben van élő Netflix előfizetésed - csak kattints a "Hol nézheted" fülnél elhelyzett Netflix ikonra! Charlie Croker világa vár!

Jó szórakozást!

dráma

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»