Dicsőséges mészárlás: Már áprilisban láthatod az új horrorsikert

Az Abigail, amelyet már az Elveszett fiúk és az Alkonyattól pirkadatig méltó örökösének tartanak, egy új mérföldkő lehet a vámpírfilmek történetében.

A film olyan bűnözőkről szól, akik elrabolnak egy 14 éves balerinát (Alisha Weir), anélkül, hogy tudnák, az elrabolt lány valójában Drakula lánya. A történet egyre bonyolódik, ugyanis Abigail nem csak a balettművészetben kiváló, de vámpírként komoly kihívás elé állítja az elrablóit, amikor azok próbálnak menekülni a rejtélyes kastélyból, ahol maguk is fogságba esnek.

A film azért különleges, mert friss vért pumpál a gótikus vámpírfilmek klasszikus stílusába. A SlashFilm kritikusa, BJ Colangelo szerint a film különösen moziban, nagy, sikoltozó közönség előtt élvezhető a legjobban, ha minden jól megy, akkor pedig könnyen lehet, hogy az új filmben egy franchise első részét köszönthetjük.

Az Abigail karakterének egyedi megközelítése mindenesetre hatalmas potenciált rejt magában, ami az alkotók szerint eddig kiaknázatlan terület a műfajban.

Az Abigail bemutatója 2024. április 25-én lesz.

40 Abigail  (2024)

horror | thriller

Néha a gyerekek egészen szörnyűek tudnak lenni. Miután egy kétbalkezes bűnözőkből álló banda elrabolja egy prominens alvilági figura 12 éves lányát, az 50 millió dolláros... több»