Johnny Depp egykor Hollywood egyik legkeresettebb színészének számított, az utóbbi években azonban alaposan rájár a rúd a válópere körül kirobban botrány miatt.

Depp számos ikonikus szerepét veszítette el, előbb a Disney Jack Sparrow, majd pedig a Warner Bros. is megvált tőle Gellert Grindelwald szerepe kapcsán. A színészt a rajongói továbbra is biztosítják támogatásuk felől, a filmes szakma azonban úgy tűnik, még jó ideig nem kíván esélyt adni a számára.

Az ügyben persze nehéz állást foglalni, hiszen hangfelvétel bizonyíthatja Depp ártatlanságát, amely volt felesége Amber Heard szemben elkövetett abúzust cáfolja, a The Sun magazinnal szemben elvesztett per után Depp még egy ideig kispadon várhatja, hogy Hollywoodban újra komolyabb szerepet kapjon.

Az üggyel kapcsolatban pedig a napokban szólalt meg egy volt filmes partnere, Greg Ellis, aki Theodore Groves-t alakította A Karib-tenger kalózai filmekben. Groves szerint ugyanis Depp személyét túlságosan negatív fényben tüntette fel a média.

“Rendkívül ironikusnak találom, hogy egy olyan embert, akit ennyien szeretnek, tisztelnek és becsülnek ebben a szakmában egyszerűen eltávolítottak a filmből” - tette hozzá a színész.