Interjúban alázta Gal Gadotot Az Igazság Ligája rendezője: 'Az angol nem az anyanyelve'

Régi sztori már, mennyire félresiklott az egész Az Igazság Ligája forgatása azután, hogy Joss Whedon átvette a rendezői széket. Azon felül, hogy egy sor méregdrága újraforgatást rendelt el, szinte az egész sztorit átalakította és nem a javára. És mindemellett rengeteg olyan történetre derült fény, amelyek szerint a rendező méltatlanul és sértő módon bánt a színészekkel.

Többek közt Gal Gadot és Ray Fisher is több interjúban arra panaszkodott, hogy Joss Whedon finoman szólva is kutyául bánt velük, olyan stílusban beszélt velük, ami túlment minden határon. Arról nem is beszélve, hogy fenyegetőzött és Ray Fisher összes ötletét figyelmen kívül hagyta az által megformált karakterről.

Gal Gadot korábban arról beszélt több interjúban is, hogy a rendező megfenyegette, tönkre fogja tenni a színészi karrierjét, ha nem marad nyugton. Ray Fisher pedig egyértelműen rasszistának tartja a rendezőt, ami többek közt abban is megnyilvánult, hogy rengeteg jelenetét kivágta, a megmaradtakban pedig láthatóan digitálisan világosított a bőrszínén.

Joss Whedon sem maradt csendben az üggyel kapcsolatban, a napokban egy magazinnak adott interjúban reagált a vádakra. Gal Gadot vádjaira a lehető legpökhendibb és legátlátszóbb magyarázattal szolgált: szerinte a színésznő egész egyszerűen nem értette meg, amit mondott neki, hiszen Gal Gadotnak nem az angol az anyanyelve…

Ray Fisher vádjaira pedig azzal reagált, hogy pusztán azért vágta ki a jeleneteit, mert azok a történet szempontjából totál értelmetlenek és logikátlanok voltak. A bőrszínének kivilágosítása kapcsán pedig lerázta a témát annyival, hogy ő az egész filmet világosabbá tette. Majd végül azzal zárta a gondolatait, hogy Ray Fisher egyébként is rossz színész minden értelemben…

Természetesen az internet népének sem kellett több, nagyjából a közösségi média minden létező felületén azonnal támadást indítottak Joss Whedon ellen. Rengetegen vélték úgy már eddig is, hogy a rendező ennél mélyebbre már aligha süllyedhet, de most bőven alulmúlta saját magát.