Jim Carrey bejelentette a visszavonulását?

40 évnyi hollywoodi karrier után a Jim Carrey meglehetősen komolyan gondolja, hogy hamarosan visszavonul.

"Elég volt. Eleget tettem"  - mondta a színész a Sonic, a sündisznó 2 promóciója közben az Access Hollywoodnak. A sztár elárulta, hogy szünetet szeretne tartani, és az is lehet, hogy ez végleges.

"Nos, visszavonulok" - mondta Carrey. "Igen, valószínűleg. Elég komolyan gondolom."

Az Ace Ventura - Állati nyomozó sztárja hozzátette, hogy adódhat olyan eset, ami miatt újra a kamerák elé állna. 

"Attól függ, ha az angyalok hoznak valamilyen arany tintával írt forgatókönyvet, ami azt mondja nekem, hogy nagyon fontos lesz az embereknek, akkor lehet, hogy folytatom az úton" - mondta Carrey, "de most szünetet tartok.”

"Nagyon szeretem a nyugodt életemet, és nagyon szeretek festéket vinni a vászonra, nagyon szeretem a spirituális életemet, és úgy érzem - és ez olyasmi, amit talán soha nem hallasz más hírességtől -, hogy elég volt. Eleget tettem. Elég vagyok."

Carrey korábban hat év szünetet tartott a nagyobb stúdiófilmes szerepektől a 2014-es Dumb és Dumber kettyó után, mielőtt elvállalta volna  Sonic, a sündisznó című videojáték gonosztevőjének szerepét. 

Az mindenesetre elég egyértelműnek látszik, hogy Carrey-nek elege van már Hollywoodból, erről árulkodik az is, hogy Will Smith Oscar-gálán kiosztott pofonja után egész egyszerűen gerinctelennek nevezte Hollywoodot, melyről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Carrey új (utolsó?) filmje, a Sonic, a sündisznó 2 április 7-től a hazai mozikban.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Sonic imádja az életet Green Hillsben, így arra is készen áll egy kis nagyobb szabadságra is. Tom és Maddie egy kis kiruccanásra készülnek, de abba is beleegyeznek, hogy egy kicsit... több»