Joey King (legutóbbi szerepei a galériánkban) saját bevallása szerint semmi probléma nincs az úgynevezett method acting-gel, csak épp úgy érzi, nem neki való.

A method acting, azaz módszeres színészkedés (Sztanyiszlavszkij-módszer), amely ahogy a neve is mutatja egy olyan módszer, amelyet egy színész a pályafutása során saját magának fejleszt ki, hogy egy-egy szerepbe minél hitelesebben tudjon belehelyezkedni. King a fenti állítását a We Were the Lucky Ones című sorozat kapcsán hozta fel, amely egy erőteljes holokauszt dráma.

A Georgia Hunter bestseller regénye alapján készült, amely a családjának a holokauszt túléléséért folytatott küzdelmét dolgozza fel. A sorozatban egyébként Logan Lerman alakítja a szerző nagyapját, King pedig az ő húgát, Halinát formálja meg.

“Szerintem bárki, aki módszeres színész, az tényleg bátor és csodálatos, de én személy szerint nem vagyok az. Egy ilyen sorozat forgatásakor egyszerűen nem tudom, hogy is lehetnék az, mert a beállítások és a felvételek között a barátaiddal való felszabadulás pillanataira van szükség” - mondta a színésznő Just for Variety című podcast legutóbbi adásában.

“Néha szükséged van erre a felszabadultságra, mert egyébként nagyon sötét az egész téma. A sorozat nagyon szomorú lett, voltak pillanatok, amikor az ember nem is tudta, mikor telepszik rá ez a szomorúság. Mindenkinek voltak különböző pillanatai, amikor mindannyian ott ültünk, és jól éreztük magunkat együtt, majd leforgattunk egy jelenetet, és akkor valaki hiperventillált és sírt, mert ez egy hullám, ami elöntött téged” - tette hozzá King.

A Hulu egyébként terapeutát is alkalmazott a We Were the Lucky Ones forgatásán, akihez a stábtagok és a színészek segítségért fordulhattak. “Sokszor jöttek és ellenőriztek minket, amit nagyon jónak találtam” - jegyezte meg ehhez fűződően King.

A színésznő mindemellett ugyanakkor arról is beszélt, hogy már gyerekként, 12 éves korában érték őt antiszemita támadások, amikor létrehozta a saját Instagram profilját. “Az első pár hónapban kaptam az első antiszemita megjegyzéseket. Hogy milyen gyakran vagy mennyire gyakran fordul elő, a egyfajta hullámvasút, gyerekként ez sokkoló volt számomra” - mondta King.

“Most már egyszerűen számítok rá, mert az antiszemitizmus nem az egyetlen dolog, amit az online zaklatás tekintetében tapasztalok. Szóval szinte úgy érzem, mintha ez csak egy lenne a sok tünet közül a szörnyű internetes emberek nagy diagnózisában. Szomorú vagyok, de nem igazán lepődöm meg” - tette hozzá a színésznő.

dráma | történelmi

Egy zsidó család elhatározza, hogy túléli a második világháború borzalmait, és újra találkoznak, miután az események távolra sodorják őket egymástól. több»