Mától a Disney+-on: A 20. évaddal folytatódik minden idők egyik legsikeresebb sorozata

A visszatérő szereplőktől a premier dátumáig, itt van minden, amit tudni kell A Grace klinika 20. évadáról.

A hosszú ideje futó orvosi dráma, amelynek szerződését 2023 márciusában újították meg a 20. évadra, néhány nagyobb változást hoz majd magával. A 20. évad az első, amelyben nem szerepel Meredith Grey (Ellen Pompeo). A színésznő már a 19. évadban is kevesebb szerepet kapott, de az elkövetkező időszakban továbbra is vezető producerként dolgozik majd a sorozaton. Az Actors on Actors sorozat egyik epizódjában a színésznő korábbi sorozatbeli partnerével, Katherine Heigl-lel osztotta meg a véleményét a karaktere jövőjéről.

"Remélem, hogy jövőre azért néhány alkalommal fel fogok tűnni a sorozatban", mondta. "Nem a végleges búcsúra készültem. Úgy gondolom, hogy bőven van még olyan történetem, amit el kell mesélni."

Számos korábbi évad szereplőjének visszatérésére számíthatunk, beleértve az eredeti stáb utolsó két tagját, James Pickens Jr.-t és Chandra Wilsont is, aki azt nyilatkozta, hogy az utolsó részig kitart a sorozat mellett. Megerősített visszatérő színészek közé tartozik még Kevin McKidd Owen Hunt szerepében, Kim Raver Teddy Altman szerepében, Caterina Scorsone Amelia Shepherd szerepében és Camilla Luddington Jo Wilson szerepében.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintani.

dráma | romantikus

Az új évadban Meredith átgondolja terveit, a gyakornokok pedig egy beteg halálát követően vékony jégen táncolnak. Simon és Lucas egy vészhelyzetben teszik próbára magukat,... több»