Mától az HBO Maxon: Az utóbbi évek egyik legrosszabb filmje új esélyt kap a platformon

Bármilyen rossz kritikákat is kapott a 2019-es Macskák című film, mindenki számára felejthetetlen élmény maradt – ilyen vagy olyan okokból. A film olyan híres celebritásokkal van teli, mint Judi Dench, karrierjének aranykorát élő Taylor Swift, a híres humorista James Corden, Rebel Wilson és a kiváló Ian McKellen

Andrew Lloyd Webber világhírű musicaljének filmes feldolgozását öt évvel ezelőtt mutatták be Tom Hooper rendezésében, aknek a 2012-es A nyomorultak című musical-adaptációját nyolc Oscar-díjra jelölték. A Macskák ebből a szempontból sem volt sikeres, ugyanakkor a 2020-as Oscar-gála egyik legemlékezetesebb pillanatát eredményezte, amikor a film két színésze, Rebel Wilson és James Corden macskajelmezben jelent meg a színpadon és saját filmjüket gúnyolták.

A történet szerint Victoriát, a fiatal fehér macskát gazdája egy éjszakán London utcáin magára hagyja. A sikátor macskái, akik ezt látják, szárnyaik alá veszik Victoriát, és megmutatják neki a saját világukat. A macskák egy évente megrendezésre kerülő bálra készülődnek, ahol versenyezniük kell azért, hogy egy előkelőbb rétegbe kerülhessenek és új életet kezdhessenek.

Te adsz egy újabb esélyt a filmnek? Vajon tényleg olyan rossz, mint emlékszünk? 

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

FRISSÍTVE: Az HBO Max korrábbi bejelentésével ellentétben a film egyelőre nem került fel a platformra.

35 Macskák  (2019)

családi | dráma | fantasy | musical | vígjáték

Andrew Lloyd Webber musicalének és T. S Eliot verseinek meghökkentő adaptációja az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány) rendezésében készült. A... több»