Sokakat sikerült megdöbbentenie Michael Douglasnek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia premierjén tett kijelentésével.

A THR magazinnak adott interjúban a színész elmondta, hogy csak addig érdekli, hogy Hank Pymként térjen vissza a Marvel Moziverzumba egy negyedik Hangya filmben, amíg esély van arra, hogy a karaktere meghalhat.

Most a The View című műsorban a Franklin (streameld az Apple TV+-on) című sorozatát népszerűsítette a színész, ahol ismét elmondta, hogy annak idején maga kérte a Marvel vezetőségét, hogy öljék meg a történetben Hank Pymet, és ha lehet, akkor azt rendkívül látványosan tegyék.

“Az, hogy megöljenek valójában az én kérésem volt a harmadik filmre. Azt mondtam, hogy szeretnék egy komoly halált, mindenféle nagyszerű speciális effektekkel.Kell lennie valami fantasztikus módnak, ahol hangyaméretűre zsugorodhatok és felrobbanhatok, bármi is legyen az. Az összes ilyen effektust akarom, hogy használják. De ez a legutóbbi film esetében volt. Most nem hiszem, hogy felbukkanok a negyedikben”- tette hozzá Douglas.

Bár ez rendkívül biztatóan hangzik a film címszerepét alakító Paul Rudd elmondta, hogy egyelőre fogalma sincs, hogyan alakul majd a Hangya jövője. “Egyik sem az én döntésem, úgyhogy próbálok nem túl sokat gondolkodni rajta. Szóval ezt a Marvel fejeseitől kell megkérdezned” - mondta a színész.

80 Franklin  (2024)

dráma | életrajzi | történelmi

A sorozat Franklin pályafutásának egyik legnagyobb hazárdjátékának történetét tárja fel. 70 évesen Franklin túljárt a brit kémek és a francia besúgók eszén, miközben... több»