Netflix: Ezt a két 100%-os új sorozatot vétek lenne kihagyni!

Az egyre bővülő kínálat mellett időnként valóban nehéz helyzetben találhatják magukat a Netflix előfizetők, van itt azonban két sorozat, amely egész biztosan nem fog csalódást okozni.

Merthogy a Josephine Bornebusch és Jon Brittain rendezésében készült Szarvasbébi és Sang-ho Yeon Paraziták: A szürkeség című sorozata is kiemelkedő értékelést kapott az elmúlt időszakban.

A hét epizódból álló Szarvasbébi abban az értelemben erős alkotás, hogy nem csak a nőről szól, aki becserkészte és megpróbálta tönkretenni Richard Gadd életét, hanem a saját mélyen eltemetett traumáját és sötétségét is vizsgálja. “Az egésznek a csúcsán, amikor este lefeküdtem, még mindig hallottam őt a fülemben” - mondta Gadd a produkcióval kapcsolatban, aki maga is szerepet vállalt benne.

dráma | életrajzi

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen... több»

A Paraziták: A szürkeség koreai gyártású sorozat enyhén szólva is nem egy hagyományos megjelenés. Bár a hangulata kétségkívül félelmetes, a történetben mégis számos mélység és kifinomultság rejlik, amely miatt oly sokan kattantak rá mostanában.

 A történet Korea egy közeli jövőbeni változatában bontakozik ki, ahol a gyanútlan embereket rémisztő, csápos paraziták szállták meg. Ezek a paraziták irányítják az emberi gazdatestüket, megtanulják utánozni a viselkedésüket, és a szaporodásra koncentrálnak. 

A Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portálon mindkét szériát 100 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézők 83-81 százalékot adtak rá. A sorozatok tehát már elérhetők a platformon, a mafabos adatlapokon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | horror | sci-fi

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»