A Netflix megerősítette, hogy újraindul a platform egyik legkedveltebb sorozatának gyártása!

A hír a a rajongók legnagyobb örömére szolgál, ugyanis a Heartstopper / Fülig beléd zúgtam már két nagysikerű évadot tudhat maga mögött.

Az LMBTQ+ / coming-of-age románc 2. évadát különösen dicsérték, mivel a sorozat rajongói azt mondták, hogy "soha nem akarják, hogy véget érjen". A Netflix keveset árult el, amikor bejelentette, hogy a sorozat visszatér, egyszerűen csak annyit írtak: "A Heartstopper 3. évada már készül!!!".

Mi történik a második évadban?

A második széria középpontjában a Nick és Charlie páros állt, akik a debütáló évadot együtt fejezték be egy folyamatos "will-they-won't-they" (kb, "szeret-nem szeret") történet után. A duónak - akiket Kit Connor és Joe Locke alakított - még mindig kihívásokkal kell szembenézniük párként.

A rajongók pedig alig várják, hogy lássák, milyen fordulatok várnak legközelebb a főhősökre és a mellékszereplőkre. Egy rajongó azt írta , hogy "alig várják, hogy nézzék", egy másik pedig caps lockban kiáltott fel: "KÉSZEN ÁLLUNK!".

A közleményből azonban az is kiderült, hogy az első leforgatott epizódot Andy Newbery rendezi, nem pedig a rendezői székben megszokott Euros Lyn. Newbery korábban a BBC Hidden című sorozatán és a 2022-es The Light In The Hall című walesi drámán dolgozott.

Így értékelték a sorozatot a Rotten Tomatoes-on

"A gyönyörűen játszott és megírt Heartstopper második évada csordultig van érzelmi igazsággal." - szólt az összefoglaló "ítélet" a második évadról, ami a Tomatometeren 52 vélemény alapján 96%-on áll, míg a közönség 1000+ véleményének átlagaként szintén 96%-ot kapott.

Az első évadot még ennél is jobban imádták: ott 59 vélemény alapján 100%-os értékeléssel rendelkezik a Tomatometeren és 96%-ossal 2500+ fő értékelése alapján a Nézők pontszáma szekcióban. Erről az évadról ez az összefoglaló krtika született: A Heartstopper egy lenyűgöző érzékenységgel elmesélt, inkluzív románc, amely olyan könnyedén elbűvölő, hogy a nézők nem mernek majd kihagyni egy ütemet sem.

Ha még nrm láttad, de kedvet kaptál, csak kattints a streaming platform ikonjára, amelyet a sorozat adatlapján találsz és ha van élő előfizetésed adott szolgáltatóhoz, már el is merülhetsz a kamasz lét labirintusában, hogy aztán - remélhetőleg - te is pozitívan és motiváltan bukkanj ki ennek a labirintusnak a másik felén vagy épp lelj rá a közepére ;)

dráma | romantikus

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»