Schwarzeneggerrel jön a Conan, a király? Mondjuk a részleteket!

Ha minden jól megy, talán már nem is kell sokat várunk a Conan, a király hivatalos bejelentéséig!

Arnold Schwarzenegger újabb ikonikus szerepéhez térhet vissza, miután a Conan, a barbár rendezőjével, John Miliusszal elkezdték tervezni a Conan, a király című projektet.

Az akciósztár az Instagram oldalán osztott meg egy fotót, melyen ő és a direktor láthatóak, és melyhez az alábbi szöveget mellékelte:

"Igen, a Conan, a király forgatókönyvéről beszélgettünk."

Schwarzenegger ezúttal nem volt ennél bőbeszédűbb, és minden továbbit az újságírók és a rajongók fantáziájára bízott, de ezt akár hivatalos bejelentésnek is vehetjük. Persze, amíg a forgatókönyvről való egyeztetésből mozifilm lesz, arra jó eséllyel még sokat kell várnunk, de egy ilyen produkcióhoz valószínűleg hamar megtalálják az anyagi hátteret és a stúdiót.

Arnold Schwarzenegger és John Milius egyébként hosszú ideje ápolnak szoros barátságot. A Conan, a barbár  volt az a film, ami meghozta számára az áttörést Hollywoodban, melyet 1984-ben a Conan, a pusztító követett. A rajongók pedig azóta várják, hogy végre elkészüljön a trilógia harmadik része, a Conan, a király, melynek már a 2000-es évek elején elkészült a forgatókönyve, de mivel Schwarzenegger akkoriban Kalifornia kormányzójaként tevékenykedett, nem volt esély leforgatni a filmet.