Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
#29341

NA Covid-19  (2021)

dráma

Dráma az embereknek a járvánnyal folytatott küzdelméről.

#29342

dráma | sci-fi

- "A 40 Labor hithű konzervatívként nyúl vissza - generációjából egyetlenként - az elveszettnek látszó hagyományhoz. A húszas évek avantgárdjához, a hatvanasok... több»

Aphrodite
#29343

NA Aphrodite  (1918)

dráma

Medina hercege beleszeret Juliette-be, a szép modellbe, és feleségül veszi. Juliette azonban megcsalja férjét Giovannival, a festővel. Mikor a herceg rájön erre, szívszélhűdésben... több»

#29344

NA Csodapunci  (2018)

dráma | rövidfilm

Lena még sose volt fiúval, első együttlétének gondolata pedig némi félelemmel és izgalommal tölti el. Ezt a félelmet egy családi legendának köszönhetően próbálja legyűrni, amely... több»

#29345

NA Bed Bugs  (2016)

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Egy nő visszaemlékszik egy elmúlt kapcsolatára, amikor kidob egy koszos matracot.

Sobri a betyár
#29346

dráma

A film valóságos - történelmileg hiteles - a Bakony betyárja történetet ötvözi a legendával.1810-ben indít Sobri születésével, akit gyermekkora idején még Papp Jóskának... több»

Rendező: Novák Emil

Egy szép nap
#29347

dráma | rövidfilm

Egy magányos öregember elér életének ahhoz a pontjához, amikor úgy érzi nincs értelme, hogy tovább éljen. Az utolsó napján, ügyel arra, hogy mindent rendben előkészítsen. A ház... több»

Égi oltalom
#29348

dráma | rövidfilm

A fiatal orvoshoz egy este furcsa idegen érkezik. Mikor ajtót nyit, még maga sem gondolja, hogy a találkozás megváltoztatja az életét.

#29349

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»

Kíváncsian várom, hogy Tom az emberi százlábú trilógia után mibe vágta a fejszéjét, mindenesetre az előzetesből már leszűrhető, hogy megint egy totál elvont alkotást tett le az sztalra. Ez a Sixx elég egyedi stílust képvisel a filmiparban, mindenképp helye van benne.
#29350

NA Round Two  (2017)

akció | dráma | rövidfilm

Adi nagy utazásra készül, ám az indulás előtti napon megtudja, hogy kiújult a gyerekkori leukémiája. több»

Lenz
#29351

NA Lenz  (1986)

dráma

Jacob Micjael Reinhold Lenz német költő és drámaíró, a Sturm und Drang elmélete megfogalmazójának életrajza, Büchner novellájának felhasználásával.

Morfium
#29352

NA Morfium  (2005)

dráma

Dr. Brenner, azaz Csáth Géza pályája üstökösszerű startot vett a múlt század elején. A huszonéves, akkor még egészséges író és pszichiáter teljesítménye lenyűgöző:... több»

Pannon töredék
#29353

dráma

A Pannon töredék furcsa napló. A fiú naplója, aki rácsodálkozik a világra, a történelemre, aki megtapasztalja a szex és a halál közelségét. A naplótöredékekből épül fel... több»

#29354

NA Lily  (2016)

dráma | rövidfilm

Lily egy titkokkal élő lány, aki kezd felnőtté válni.

Romantika
#29355

NA Romantika  (1972)

(1)

dráma

A tizennyolcadik században az érzékeny, gyenge fizikumú Kálmán (Szegő István) Párizsból a felvilágosodás szellemével átitatva tér haza apja, Linczényi György (Szirtes Ádám)... több»

Tulse Luper bőröndjei, 3. epizód - Antwerpen
#29356

dráma

Peter Greeenaway, a XX. és a XXI. század ikonoklasszikus filmrendezője számára a művészet a valóság ezerféle ábrázolásának lehetőségeit kínálja. Nyolcórásnak szánt... több»

Valahol Magyarországon
#29357

dráma

1985. Magyarországon hosszú idő óta először van olyan képviselőválasztás, amelyen több jelölt indítható. A kisvárosban a lakosság körében Bodnár mérnök a legnépszerűbb... több»

Csak még egyszer előre!
#29358

dráma | háborús

Burján Zsigmond filmje a Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred katonáinak történet dolgozza fel, emléket állítva az I. világháborúban harcoló magyaroknak. több»

Visszatérés (Kicsi, de nagyon erős 2.)
#29359

dráma

A főhős, Bogár tízévi távollét után visszatér, végignéz a kerten, és azt mondja: "Itt minden megváltozott". És valóban. Ami pedig még nem, az ezután fog megváltozni. A film az... több»

#29360

dráma | thriller | western

1866-ban végéhez ér az amerikai történet legvéresebb időszaka, a Polgárháború. Mérföldekkel arrébb az események gócpontját Texas egy elszigetelt vidékén két család egymás... több»