Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
Womb - Méh
#29361

NA Womb - Méh  (2010)

dráma | játékfilm

A film története a klónozás etikai vetületét járja körül egy szerelmes történet által - egy nő klónozza elhunyt kedvesét, az autóbaleset áldozatául esett férfit ráadásul ő... több»

#29362

dráma | rövidfilm

Bár önéletrajzi történet, mégis Faust elkárhozása lehetne az alcíme. A történet operatőr hőse édesanyja halála miatt hazatér Budapestre, hogy annak végső kérését teljesítse.... több»

#29363

NA Paperthin  (2015)

dráma | rövidfilm

Susana egy román bevándorló, aki nemrég költözött Bostonba. Az idegen kultúrában a nyugalmat csak naplója és lakótársa biztosítja a számára. több»

#29364

animáció | dráma | rövidfilm

Miután a madárijesztővel néhány kellemetlen eset történik, emberré válik és elhagyja helyzetét. Az úton meglát 2 másik madárijesztőt, akik körülményei rosszabbak az övénél.... több»

Rendező: Hazhir As'Adi

Boldogság
#29365

NA Boldogság  (1977)

dráma

Rein fizikus feltalálja az időgépet. A gép működni kezd és hárman - a fizikus, a betörő és a házmester - a jövőben találják magukat, méghozzá a Boldogság nevű világban. A... több»

Flying Horse
#29366

NA Flying Horse  (2016)

(1)

dráma | életrajzi

Eadweard Muybriddge, aki szakmájában úttörőnek számított azzal, hogy munkásságával megteremtette a mai mozgófilm alapjait, életének azon szakaszát ismerhetjük meg, amikor tudomás... több»

Rendező: Gary Oldman

Szereplők: Gary Oldman

#29367

dráma | vígjáték

Egy férfi – hogy a börtönt elkerülje – kénytelen örökbe fogadni három gyereket, ám még nem sejti, hogy ezzel mekkora katasztrófát zúdít magára. több»

Rendező: Léo Joannon

Szereplők: Bourvil, Jean Lefebvre

#29368

dráma | romantikus | rövidfilm

Vera és Matteo éppen szerelmes pillanatokat töltenek együtt, amikor a lány apja rájuk talál. Rátámad a fiúra, dulakodni kezdenek, míg végül Matteo leüti a férfit, majd elmenekül.

#29369

dráma

Amikor Tate találkozik Miles-szal, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra. Még csak nem is barátok. De mégis kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Egyikük sem akar szerelmet, ezért... több»

#29370

NA Nagaravadhu  (2001)

dráma

Sukanya politikai pályára lép, és habár számos megrázkódtatás éri, nem adja fel, hanem határozott tervekkel áll elő. több»

#29371

dráma | horror

A film egy iráni kurd rendezőről szól, akit Franciaországba hívnak egy fesztiválra. A kormánytól kér segítséget az utazáshoz, de letartóztatja őt a rendőrség.

Álom és szerelem: Inga Lindström: Milliomosnak tilos a csók
#29372

dráma | romantikus

Lina férjhez akar menni a sikeres vállalkozóhoz, Tomas Lindberghez. Az esküvő előtt azonban smsben azt a kérést kapja, hogy semmiképpen ne menjen férjhez. Az üzenet aláírása ennyi:... több»

#29373

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Hatalmas szörnyek bukkannak fel, és az emberiség pusztulásával fenyegetnek. A kormány saját kézbe veszi a dolgokat, válságstábok ülnek össze, hogy megoldást találjanak, ám úgy... több»

#29374

NA Menetrend  (2019)

dráma

Miután egy apa keze és lába lebénul, elhatározza, hogy a sínre fekszik, és megválik "feleslegessé" vált végtagjaitól. Ezzel a biztosító cégtől szeretne pénzt kicsikarni, de az... több»

Rendező: Sallai Ervin

Szereplők: Bán János, Trokán Nóra

#29375

dráma

Egy férfi egyre inkább tart a vírustól, miközben a felesége egészségügyi dolgozóként küzd a járvány ellen. több»

A kert
#29376

NA A kert  (1994)

dráma | játékfilm

A magyar labdarúgó válogatott 7:1-re győzi le Anglia együttesét a Népstadionban. Másnap egy budai villa kertjében a rádióból − a hatalmában újra megerősödött − Rákosi... több»

#29377

dráma

Xiao Sichuan, Guokui és Zhenhua korábban ugyanabban a gyárban dolgoztak. Noha az élet teljesen más irányba terelte őket, egy közös adósságuk továbbra is fennmaradt. több»

A bolond gránátalmafa
#29378

dráma | játékfilm

Úgy száz évnek előtte Niko elaludt. Mellette Vano állt. Egyszerre csak látni kezdték a világot. Látták a tegnapi bánatot itt, a másnap szomorúságát amott, míg a távolban magányuk... több»

A Temetetlen halott - Nagy Imre naplója- rendezői változat
#29379

dráma

Nagy Imre élettörténete a XX. századi történelem alaptörténete. Ő volt az első kommunista vezető, aki egy nemzeti forradalom - az '56-os - jelképe, miniszterelnöke, aki felmondta a... több»

Altamira
#29380

NA Altamira  (1997)

dráma

A második évezred alkonyán különös csapatok járták a nagyvárosok utcáit. Firkászoknak nevezték őket. Elhagyatott falakra festett, nehezen értelmezhető jeleikkel önmagukat... több»