2015.08.11 07:59 Gabor Olvasottság: <100x
0

10/7-es akciófilm

Egyetértek nagyjából az előttem hozzám szólókkal,de nem mindenkivel.


10/7-es akciófilm

Az. IMDB erősen alul értékelt.Elejétől végéig izgalmas film,krimivel fűszerezve.


A mai akció filmek világában,nekem 10/7.Bár igaz valakinek attól jó egy akció jelenet,vagy film,hogy minél nagyobb hülyeségek történnek benne.A film bődületes marhaságoktól mentes,mint például a Halálos Iramban című filmben 180km/óránál kiugrik a kocsiból autópályán,majd elkapja a nőt .Ráadásul agyon mátrixozott akció jelenetek nincsenek benne.Megmondom őszintén nekem nem is hiányzik.Szóval a Misson Imposibble témájú akciók nem kötnek le ,aki azt keresi benne az csalódni fog.


Statam Joker,vagy Az elrabolva 3-nál azért sokkal jobb film,és azért valjuk be Seann Pean 1960-as születésű Liam Neeson 1952-es.


Viszont mozgásában fittségében azért látszik Sean Peanen,hogy készült a filmre,mert kora ellenére testileg aranyosan ki van pattintva.Az akció jelenetek tiszták.Én pl Elrabolva című filmben kimondtttan nem szerettem,hogy az akció jelenetek agyon voltak vágva.Azok a munkatársaimtól akik viszont imádják az Elrabolva első részét,azt szoktam kérdezni,hogy ugye milyen jó hogy nem láttál belőle semmit(mármint bizonyos részeknél)?


Szinészi képeségekre azért visszatérve Sean Pean hitelesebb számomra .Látod sírni,őrjöngeni ,dühöngeni, vagy éppen amikor a nőjét öleli át.

Nézd csak meg a Színek című filmjét vagy amikor egy kis szerencsétlen gitárost játszik egy művész filmben.Szóval sok karatert meg tud formálni,nagyon hitelesen.

Itt is hozta a színvonalat,ahogyan kell.

71 A cél  (2015)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy kémnek tisztáznia kell a nevét saját ügynöksége előtt, melynek tagjai egy összeesküvés miatt hajtóvadászatot indítanak ellene.  több»

0