2018.02.24 18:45 Diesel Olvasottság: <100x
0

A jó és a rossz örökös harca

Ha röviden kellene jellemeznem a filmet akkor azt mondanám hogy ez egy varázslatos bájos kis film lett. A horror műfaj az azért túlzás erre a filmre, inkább egy romantikus sci-fi drámai hangulatban. A karakterek, a szereplők jól játszanak teljesen jól felveszik a ritmust a film cselekményeivel. A hangulat az páratlan az teljesen megfogott.

Olyan a film mintha tennénk egy idő utazást az 1960-as évekbe. Nagyon jó volt látni végre egy olyan filmet ahol ennyire apró részletekbe menően igyekeztek bemutatni az akkori kort. Gondoljunk csak az épületekre a bútorokra, a városi buszra akkor ott volt még a cukrászdában lévő forgó süteményes vitrin és még sorolhatnám. A szereplők ruházata, környezete minden teljesen korhű.

A jó és a rossz örökös harca

A látványos dolgok mellett még nekem rettentően tetszett a korabeli zene. Ebből lett az a tökéletes hangulat ami végig átjárta a filmet. A történet szerintem ötletes volt, kimondottan tetszett hogy ebbe a 60-as évekbeli hidegháborús időszakba szőtték bele. A lény szépen kidolgozott szerintem egyáltalán nem volt félelmetes én néha viccesnek is találtam. Jó volt látni ahogy a félénk visszahúzódó néma takarító lány hogyan válik bátor "szabadságharcossá" és küzd az igazságért. A legszebb az egészben talán a film magasztos mondanivalója. A film tökéletesen mutatja be a lány és a lény kapcsolatán keresztül a jó és a rossz (kormányügynők) örökös harcát. A film rávilágít arra hogy mi emberek mennyire gyarlóak vagyunk inkább elpusztítanánk az ismeretlent mint hogy megismerjük azt. De mindig vannak kivételek, mit a filmben a néma lány is. Látványos szerethető és nagyon hangulatos film, mindenképpen ajánlom. Engem teljesen megfogott a film és örülök hogy időt szántam rá és megnéztem, egy élmény volt! Nálam 10/10.

dráma | fantasy | kaland | romantikus | thriller

Egy nem mindennapi tündérmese a hidegháború idejéből. Elisa takarítónőként dolgozik egy kormányzati intézményben, amely rendkívül szigorúan őrzött. A nő élete magányosan... több»

0