2022.04.11 05:17 Yosihiro Olvasottság: 231x
2

Az állatok védelmében

Azt hiszem, ez a film a környezetbarátoknak, a természetfilm kedvelőinek készült elsősorban, bár mindenkinek ajánlott. A film címe alapján izgalmasabb történetre gondoltam, a természeti képeken kívül nem kaptam sokat. Ez a film egy figyelemfelkeltő az állatok tisztelete iránt és a természet megóvása érdekében. Különös kapcsolat ember és állat között, valamint az oroszlán és farkas között. Sok rosszat nem tudok írni a filmről, de valahol mégsem tudott úgy meghatni, ahogy azt a film nézése közben kellett volna.

Egysíkúan, majdhogynem izgalomtól mentesen nézhetjük végig ezt a filmet, és várhatjuk a végkifejletet, ahol végül is minden jóra fordul. Egy átlagos filmtől azért többet ad, de nem érezni azt a pluszt, ami miatt kiemelkedő lenne.

Az állatok védelmében

Összességében a forgatókönyv közepes és jó, a szereplők igazából nem adnak hozzá a filmhez, csak a két főszereplő, az oroszlán és a farkas. Hangi és képi effektben nem csalódtam, jó lett. Így megérdemli ez a film a négy csillagot, ugyan nem nyújt extrákat, de a két főhős jól teljesít, és azt kell mondjam, egy egyedülálló film lett. Az emberi szerepek kissé bárgyúak lettek, igazából olyan mellékszereplők, hiszen igazából semmit nem adnak hozzá, csupán Alma az, akinek a szerepe értékelhető jobban. A helyszín, a táj, az igen magával ragadó, és a zene is fontos eleme annak, hogy elérje a jó színvonalat ez az alkotás. A forgatókönyvben érzek hibát, kicsit izgalmasabbá tehették volna mondjuk egy szerelmi romantikus jelenettel, ami nekem hiányzott. Nem vártam nagy akciójeleneteket sem, de kaptam vidámságot és örömöt. Talán elmondhatjuk, hogy a mostani rohanó világunkba ez a film a "nyugalom szigete". Én csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás az egész családnak. Üdv, Yosi

családi | kaland

Miután nagyapja elhunyt, a 20 éves Alma úgy dönt, hogy felkeresi gyerekkori otthonát, amely a nyugalom szigete a kanadai erdők mélyén. Nem sokkal megérkezése után azonban két... több»

2