Rólam

Ugyan mit irhatnék magamról. Mint mindenki aki itt van "film" rajongó. Bár több műfaja van én az animéket, rajzfilmeket kedvelem elsősorban. A filmek közül az akció és a "jó" filmeket szeretem. A kor, hogy hány évas vagyok nem számít hiszen a film is kortalan ! Bárhol bármikor meg lehet nézni egy jó movie-t :)  Kinek mit jelent a film ?!  Hát ez összetett kérdés , de nézzük csak. A filmek többsége egy elképzelt "mesén, történeten" alapszik ugyan vannak megtörtént eseményen alapuló filmek, de valjuk meg az életet nem lehet megfogni egy filmel. Maga a filmes szakma is egy álomvilágban él ahol minden nagyon különleges mert van benne jó, rossz, szép, csúnya stb. ez kifogyhatatlan. Ezekből az inpulzusokból áll össze egy film és alakul ki a témája. Mindenki szinte "magát" keresi egy filmben  vagy hasonlítja össze magát életét stb.  Viszont a leghihetetlenebb mozi az álmainkban vannak amit mi vetítünk magunknak az eltelt napi inpulzusokkból összerkva. Tehát akkor egy nap akár két "jó" filmet is megnézhetek egyet a moziban egyet meg amikor alszok. Én úgy gondolom ez egy csodás világ  kár kimaradni belőle és "örüljünk" a technológinak is , hogy ilyen szinvonalon nézhetünk egy filmet. Ami ugyan továbbfejlődik, de reméljük nem lesz ránk káros hatással a sok virtuális érzékekkel.  Végszó : Ha nem is minden nap, de azért érdemes megnézni egy filmet mert életünk is egy mozi !

Üdv YOSI

Vélemények (1438)

2024. 04. 25.
Mikor elvesztem az eszem
Szegény Artie teljesen kiborul, és a megörülés határára kerül. Közben persze az ügynökök végzik a dolgukat, de kiderül, hogy Artie csak beképzeli magának Adrian testvért,... több»
2024. 04. 25.
Az érzelmek, ha feltörnek
Remek részt kapunk ismét. Több szálon folynak az események, és mindenhol sikerrel járnak. Steve és Claudia a metronom ügyben dolgoznak, míg Myka és Pete egy testbe fúródo... több»

68 Abigail  (2024)

2024. 04. 25.
Modern horror új köntösben!
Hát nagyon köszönöm a lehetőséget a Mafabnak, hiszen nem a kedvenc kategóriám a horror- vagy vámpíros filmek, de erre azt kell mondjam, KÖSZÖNÖM! Olyan alkotást kapunk, a... több»
2024. 04. 24.
Új fordualt?
Egy furcsa ereklyével indul a történet, míg a másik szálon Artie bevonja Claudiát és Steve-et az Adrien atya elleni harcba. Röviden így tudnám ezt a részt összefoglalni. ... több»

NA Szilánkok  (2012)

2024. 04. 24.
Csapdában
Remek részt kapunk, ahol csapdában érezheti magát Artie, nem úgy, mint az elszabadult Alice, aki kiélve pszichotikus őrült hajlamit, Artie nyomába ered. A csapat tagja eg... több»
Abigail (2024)
Oszkár (1967)