2022.12.27 22:21 Zsolt Szabó Olvasottság: <100x
2

Európai Transylvania második felvonás

Először kezdjük a pozitív résznél: európai animációs alkotáshoz képest nem gyenge, de ha megnézzük az amerikai álomgyárhoz képest, csak koppintani tudtak bizonyos elemeket bizonyos filmekből, és ennyi lett az erőssége, de gyengébb szerintem is az első részhez képest, pedig az se volt a legjobb közepes alkotás, de valamiért megszületett a folytatás, lehet, nem kellett volna. Felnőtt fejjel picit gyerekesre sikeredett, így családi gyerekes mozizásnak nagyon ajánlom, de nem felnőtteknek szóló, ez is biztos, a történet se rossz, se jó, szódával elmegy, és a története is egyszerű, mint az 1*1. Annyit a történetről, hogy Baba Yagát és Renfieldet egy esküvő keretein belül elrabolják, és ahhoz, hogy kiszabadítsák őket Mila Starr (friss belépő és üde színfoltja az animációs filmnek) szörnyvadász karmai közül, a Wishbone család ismét vámpírrá, Frankenstein szörnyévé, múmiává és vérfarkassá változik, akár csak az első részben (itt sincs semmi meglepetés). Szörnycsaládunk három háziállat-denevérük segítségével újra körbejárja a világot, hogy megmentse barátaikat, új szörnyű ismeretségeket kössön, és végre rájöjjön, hogy „senki sem tökéletes” – még a hibás emberek is megtalálhatják a boldogságot, és ez megint csak annyit jelent, hogy az első részt kb.

lekoppintva, újdonságot nem hozva a történetbe. Így egyértelmű, hogy számomra ez nagyon gyenge közepes filmnek tekinthető, vagyis: 5/10. Azért nézzétek meg, mert ne én legyek a mértékadó, mert ami nekem nem jön be, az másnak bejöhet, vagy épp fordítva. Mert ahány ember, annyiféle ízlés.

Európai Transylvania második felvonás

Úgyhogy mozizásra fel!

animáció | családi | vígjáték

Kedvenc szörnycsaládunk visszatér! Hogy megszabaduljanak Mila Starr szörnyvadásztól, a Wishbone család még egyszer Frankeinstein teremtményévé, múmiává, vérfarkassá és... több»

2