2024.04.11 10:47 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

Szabadulni a Szerelemből

Először is hadd köszönjem meg a Mafabnak a jegyeket, hatalmas élmény volt nekem. Igazából nem emlékeztem az énekesnőre, persze a dalok kapcsán már igen. Ez az életrajz még ha nem is valósághűen, de érzelmileg mindenképp magas kategóriát fut be. Nagyon jól vissza tudja adni azt, amit érezhetett Amy, bár így kicsit utánaolvasva persze vannak részletek, amik hiányoztak.

Maga a történet és a vonalvezetése remek. Hullámzunk a film alatt, hol fent, hol lent, és icipici humort is kapunk. Legfőbb jellemzője a zene és a szerelem. Én ezt láttam legkiemelkedőbbnek.

Szabadulni a Szerelemből

Így szinkron nélkül azt hiszem, még élménydúsabb az ilyen film. Az Amyt megformáló Marisa A. azt hiszem, egy ragyogó teljesítményt nyújtott, amit nem tudok másként osztályozni, mint öt csillag, de ez vonatkozik az egész filmre. Valahogy egy hatás alá kerül az ember, ahogy elkezdi nézni, és várja a boldog befejezést vagy, hogy boldog legyen Amy. Végül ez részben sikerül, mert ott van az az igaz keserűség, amitől nem tud szabadulni a Szerelem, család gyermek háromszög, ami felemészti, és persze azok a szerek, alkohol, ami végül a tragédiához is vezettek. Az exférjét pedig nem tudom megérti, hogy nem látta, hogy mennyire szerette őt. Ha ő nem is szerette, tudta, ha elhagyja, végleg elveszíti. Látszott, az egész filmen érezhető volt, hogy mennyire szereti azt a fiút, bármi legyen is, és igazodik hozzá, ha kell, drogozik, ha kell, elvonóra megy. Szóval azt gondolom, ez egy igazi életfilm, amit olyan érzelmekkel és zenével töltenek meg, ami egyedi, és az is volt Amy. Nagyon sajnálom őt, nem lett volna szabad őt egyedül hagyni, akkor ez szerintem nem történt volna meg. Visszatért a sötétségbe, mikor kilépett a fényre. A dalok, amit már rég hallgattam, de a kedvenceim között vannak. A zenei stílusok egyfajta keveréke, amiből talán a jazz emelkedik ki. Összességében méltó az öt csillagra ez az alkotás, csak ajánlani tudom. Üdv: Yosi

dráma | életrajzi | zenés

A Back to Black páratlan bepillantást nyújt Amy Winehouse gyors felemelkedésébe a hírességek közé, és az ezt követő, szintén Back to Black című, korszakalkotó albumának... több»

2