Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Gyilkos történetek
#1

dokumentum | krimi

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Ebben az angol dokumentumfilm-sorozatban a brit igazságszolgáltatás legnagyobb ügyeit ismerhetjük meg. Valódi gyilkossági eseteket göngyölíthetünk fel Dermot Murnaghan segítségével. több»

Deli Boys
#2

vígjáték

Egy elkényeztetett pakisztáni-amerikai testvérpár mindent elveszít, amikor kisbolt-tulajdonos apjuk hirtelen meghal. Kénytelenek számot vetni Baba titkos, bűnös életével. több»

Parti őrség SOS
#3

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

A Királyi Tengerészeti és Partvédelmi Ügynökség embereit követjük - a helikopteres mentésektől a tengeri bűnügyek kivizsgálásáig - és megtudjuk, hogyan működnek az angol partokon. több»

Alfonzó szenvedélyei
#4

TV-ben (DUNA WORLD, csütörtök 01:33)

Hogy mik voltak Alfonzó szenvedélyei? Saját bevallása szerint az egyik a Rubik kocka a másik a billiárd. Az egyik leghíresebb magyar találmánnyal, illetve a zöldposztós asztalon azonban... több»

Poppa's House
#5

vígjáték

A boldogan elvált rádiósnak, Poppának a munkahelyén kihívást jelent egy új női műsorvezetőtárs, otthon pedig még mindig felnőtt fiát neveli, aki megpróbál szenvedélyének... több»

The Life and Murder of Nicole Brown Simpson
#6

dokumentum

Nicole Brown Simpson meggyilkolását és O. J. Simpson ártatlanságát évek óta vizsgálják. Most Nicole testvérei, Denise, Dominique és Tanya, valamint a legközelebbi barátai először... több»

Emily the Criminal
#7

krimi | thriller

Emily, akit adósságok terhelnek, és büntetett előélete miatt munkanélküli, lopott kártyákkal vásárol a sármos Youceftől. A könnyű pénz csábítja el, és egyre közelebb kerül a... több»

Rendező: John Patton Ford

Iris
#8

thriller

A gyökértelen zseni, Iris Nixon ellop egy rejtélyes kódot egy elbűvölő emberbaráttól, majd eltűnik. Feszült visszaszámlálás veszi kezdetét, miközben igyekszik megfejteni a kód... több»

#10

krimi | thriller

Miután egy nagyszabású, bandákkal kapcsolatos rajtaütés során pánikrohamot kap, egy elit rendőrségi taktikai egység tagja kénytelen elhagyni a testületet. Ráadásul a férfi... több»

The Better Sister
#11

thriller

Chloe a férjével, Adammel és fiával, Ethannal éli az életét, miközben nővére, Nicky függőségével küzd. Adam meggyilkolása régóta rejtegetett családi titkokat tár fel, és... több»

Tightrope!
#12

dráma | vígjáték

Egy okoskodó magánnyomozó városokat szel át, miközben rég elveszett szerelme után epekedik, és az 1950-es évek drámáját pofonegyszerű vígjátékká alakítja át. több»

Rendező: Fax Bahr, Adam Small

Szereplők: Ty Burrell

#13

vígjáték

Egy neves MMA-harcos zsonglőrködik az életével a ringben zajló küzdelmek és a hétéves fia nevelése között. A fiú iskolájában történt incidens után a nő kénytelen... több»

Földi Éden – Bolygónk érintetlen vadonjai
#14

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Délkelet-Ázsia szívében találjuk Borneó trópusi szigetét. Körülbelül akkora, mint Texas állam, az itteni ősi erdők pedig már 140 millió éve változatlanok. Egy sziget, ahol nincs... több»

Skócia, az új vadon
#15

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Skócia a vadon újabb szakaszába lépett; az ifjúság szenvedélye és az innováció szelleme által fűtött újravadonosítás a XXI. század legfontosabb ügyévé vált. több»

Ókori megapoliszok
#16

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Elhagyatott vidéken állt egykor három óriás, három mestermű: három hatalmas civilizáció jelképe: Karthágó, Trója és Perszepolisz. több»

Hitler és a náci társadalom
#17

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A 20. század egyik legkritikusabb, végzetes következményekkel járó napja 1933. január 30-a volt, amikor Hitler hatalomra jutott Németországban. Miként emelkedhetett ilyen gyorsan a... több»

Safe Harbor
#19

thriller

Tobias, a tehetséges hacker és ambiciózus legjobb barátja, Marco be akar törni a technológiai milliárdosok klubjába. Fejest ugranak a szervezett bűnözés káoszába, amikor keresztezi... több»

#20

akció | animáció | fantasy

Netflix (2024.05.23.)

A szökevény Juzo Fujimakit megzsarolják, hogy vegyen részt egy versenyen, ahol halálos harcművészekkel kell megmérkőznie. több»