Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Zokie és Ruby szerint a világ
#21

animáció

TV-ben (Nickelodeon, csütörtök 01:33)

Ruby Studebaker és legjobb űrlénybarátja, Zokie Sparkleby filmre veszik Tres Leches-i kalandjaikat. Ruby egy barátjával, Earl mókussal tanítja Zokie-t a Földi dolgokra. Zokie pedig... több»

A nácik titkos tudományai
#22

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Amikor a II. világháború végén összeomlott a náci birodalom, napfényre kerültek a harmadik birodalom legsötétebb titkai, bemutatjuk mindet, a biológiai kísérletektől a mérnöki... több»

Raymond Blanc – Királyi konyhakertek
#23

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Raymond útja a lenyűgöző Hampton Court Palotába visz. Az impozáns palota árnyékában csodálatos fallal körülvett kerteket talál és a kert gondnokával, Hilary-val beszélget, aki... több»

Let's Have Kids!
#24

vígjáték

Két legjobb barátnő, Emma és Phoebe úgy döntenek, hogy egyszerre esnek teherbe, hogy együtt vágjanak neki az anyaságnak, de barátságuk próbatétel elé kerül, amikor ez csak az... több»

The Arch Project
#25

dokumentum

Reeves és Hollinger a kíváncsiságtól hajtva találkozik a világot formáló újítókkal, miközben feltárják az úttörő ötleteik és eredményeik mögött rejlő inspiráló... több»

#26

dráma | életrajzi | krimi

Fabrice Arfi újságíró „D'argent et de sang” című 2018-as könyve alapján, amely a francia média által „az évszázad csalásának” nevezett, több milliárdos szénadócsalásról... több»

#27

dokumentum

Az Afrika déli csücskénél húzódó keskeny partvidék rengeteg állatnak ad otthont, köszönhetően a két óceáni áramlatnak, amelyek a szemközti partok mentén sodródik. Fedezze fel a... több»

Rendező: Claudio Velasquez-Rojas

Szereplők: Tapfuma Makina

#28

dokumentum

Az óceánfenék évszázadok óta otthont ad a tengeri élőhelyekké átalakult, elsüllyedt hajóknak. Felfedezhetjük a világ minden táján található rendkívüli roncsokat, és... több»

Rendező: Andrew Killawee

Vad Földközi-tenger
#29

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A három kontinens találkozásánál fekvő Mediterráneum a világ egyik legsokszínűbb élővilágú területe – egy igazi „biológiai olvasztótégely”, ahol nemcsak a fajok, de az... több»

Lencsevégen
#30

valóságshow

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Nincs menekvés: a rendőrök a kamerák felvételei alapján csempészeket, pénzhamisítókat és túszejtőket kapnak el. Az iPhone-ok, a dashcamerák, a biztonsági kamerák és a híradósok... több»

Kajavándor
#31

NA Kajavándor  (2024)

dokumentum

TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

Világot látni mindenki szeretne, vágyódunk arra, hogy minél többet lássunk más nemzetek kultúrájából és gasztronómiájából. Ismerjük meg az itthoni éttermeket, lássunk bele... több»

Útinapló a jóságról
#32

kaland | valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A sorozatban Leon Logothetis a világ olyan különböző pontjain élő embereket látogat meg, akik támogatásra szorulnak. Élelmiszert, tisztálkodási szereket, üzemanyagot és hasonló, a... több»

A Heysel-tragédia
#33

dráma

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

1985. május 29-én a Heysel-stadionban rendezték a Bajnokcsapatok Európa-kupája döntőjét két nagy múltú csapat, a Liverpool és a Juventus részvételével. A lelátók zsúfolásig... több»

Rendező: Jan Verheyen

#34

dokumentum

A dokumentumfilm Kevin Spacey életét követi gyermekkorától kezdve a Broadwayn elért sikerén és sztárrá válásán át egészen a látványos bukásáig, amikor szexuális zaklatással... több»

Rendező: Kira Phillips

Untitled Leanne Morgan Series
#35

vígjáték

Egy nagymama élete felborul, amikor férje 33 év házasság után elhagyja. A nő a családja, a kegyelem, a méltóság és a zselés saláta segítségével átvészeli ezt az új fejezetet. több»

Szereplők: Leanne Morgan

#36

dokumentum

HBO Max (2024.05.28.)

A doku-sorozat feltárja a Nick Carter elleni szexuális zaklatás vádjával kapcsolatos botrányt és a bátyja, Aaron személyes csatáit, beleértve a mentális egészségügyi problémáit... több»

I'm the Grim Reaper
#37

fantasy

Egy fiatal nő, Scarlet a pokol kilencedik körében ébred, és fogalma sincs, hogyan került oda. A Sátán felajánlja Scarletnek, hogy visszaküldi a Földre, ha kaszásként dolgozik neki.... több»

#38

dráma | horror | misztikus

Netflix (2024.06.14.)

Hétköznapi emberek különös jelenségekkel találkoznak, amelyek kulcsot adhatnak a világunk eredetére és a hamarosan ránk leselkedő fenyegetésre. több»

#39

akció

Győrbíró Zsolt alezredes, a parancsnok néhány évvel korábban részt vett egy speciális műveletben, amelynek célja egy közel-keleti terrorszervezet vezetőjének likvidálása volt. A... több»

Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori
#40

horror

Két gazdag testvér bíróság elé áll, mert Beverly Hillsben lelőtték a szüleiket, önvédelemre hivatkozva az évekig tartó bántalmazás után, miközben az ügyészek szerint kapzsiság... több»