Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (május 6-12)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók most is lecsapnak, hogy a következő héten gátlástalanul szórakoztassanak minket újdonságaikkal. A második évaddal folytatódik a Hazug csajok társasága, ami a Nyári iskola alcímet kapta. Ezen kívül egy vadonatúj sci-fi sorozatot is kapunk Jennifer Connelly és Joel Edgerton főszereplésével az Apple TV+ jóvoltából. Továbbá érkezik a kultikus Ki vagy, doki? is a legújabb évadával. Természetesen ez nem minden, listánkban a kiemelt tartalmakra koncentráltunk, minden mást megtalálhattok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma | sci-fi | thriller

Apple TV+

Jason fizikus, professzor és családapa, akit elrabolnak élete egy alternatív változatába, és hamarosan rémálommá válik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába az... több»

A sorozat az azonos című, 2016-ban megjelent regény adaptációja. A főszerepekben Jennifer Connelly és Joel Edgerton láthatóak. A történetben egy chicagói fizikus életének egy alternatív verziójába kerül, így vissza kell térnie a saját valóságába, hogy megakadályozza, hogy az alteregója kárt tegyen a családjában.
#5

50 THE GOAT  (2024)

Amazon Prime Video

A valóságshow-k legendái versenyeznek azért, hogy kiérdemeljék minden idők „legnagyobb valóságshow-szereplője” címet. több»

A The GOAT az Amazon saját gyártású sorozata, amely összehozza a különböző valóságshow-k és reality műsorok résztvevőit, majd versenyre hívja őket azzal a céllal, hogy kiderüljön, ki a legjobb a valóságshow-sztárkodásban.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

A romantikus vígjáték főszereplői Brooke Shields, Benjamin Bratt és Miranda Cosgrove. A történet szerint Emma egy Londonban töltött év után hazatér, és megdöbbenti édesanyját, Lanát azzal a hírrel, hogy egy hónap múlva férjhez megy egy thaiföldi üdülőhelyen, Phuketben. A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor Lana rájön, hogy a leendő férj annak a férfinak a fia, aki évekkel korábban összetörte a szívét.
#3

dráma | kaland | sci-fi

Disney+

A Doktor a társaival együtt utazik térben és időben hihetetlen kalandokat élve át, miközben veszélyes ellenségekkel néz szembe. több»

Az új évadban Ncuti Gatwa ölti magára az Időúr szerepét, míg társát, Ruby Sundayt Millie Gibsont alakítja. A folytatás új szörnyeket és nem evilági kalandokat tartogat, miközben a Doktor és Ruby izgalmas kalandokra indulnak a TARDIS-szal különböző történelmi korszakokban.
#2

dráma | horror | misztikus

HBO Max

A lányoknak a második évadban még több szörnyűséggel kell szembenézniük – egyrészt ott van a nyári iskola a pihenés helyett, másrészt felbukkan egy újabb ellenség, aki... több»

Szereplőink az új évadban egy újabb szörnyűséggel szembesülnek - a nyári iskolával. Azonban nem ez az egyetlen probléma, amivel meg kell küzdeniük. Egy új zaklató jelenik meg az életükben, akinek lehet köze "A"-hoz (azonban ez nem biztos) és mindannyiukat kihívások elé állítja.
#1

77 Lisa Frankenstein  (2024)

(8) (3)

fantasy | horror | vígjáték

Telekom TVGO

Az elismert író, Diablo Cody szerelmi története egy meg nem értett tinédzserről és középiskolai szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután egy sor... több»

A Lisa Frankenstein egy horrorkomédia, amelyet Zelda Williams rendezett. A film főszereplői Kathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, Henry Eikenberry, Joe Chrest és Carla Gugino. A történetben egy magányos lányt követhetünk, aki szerelmével - egy a halottaiból feltámadó férfival - fergeteges kalandokba keveredik, miközben felfedezik a világot, a szerelmet és útközben néhány testrészt is.