TOP10: Egy akció manga adaptációra kattantak rá a hazai nézők, de egy pörgős vígjáték is nagyot ment (18. hét, 2024)

Ma sem hagyjuk magukra azokat az olvasóinkat, akik imádnak toplistákat nézegetni. Ahogy megszokhattátok, csütörtökönként jelentkezünk az olvasóink érdeklődését feldolgozó toplistánkkal, amelyben azt mutatjuk meg, mely filmekre voltatok ti a legtöbben kíváncsiak.

Az élen ezúttal egy népszerű manga legújabb feldolgozása, a City Hunter végzett. A sztori egy magánnyomozóról szól, aki felveszi a harcot a tokiói alvilággal, de munkáját nehezíti, hogy állandóan a csajok körül jár az esze.

A második helyre a Polgárháború került, amelyben az USA belső szétesése a téma néhány újságíró szemszögén át közvetítve. A harmadik legkeresettebb műsor pedig Ryan Gosling új akció-vígjátéka, A kaszkadőr lett, amelyben egy lecsúszott kaszkadőr próbál meg újra a csúcsra jutni.

A negyedik helyen végzett az Emlékezetes nászút, amelyben egy friss házaspár a mézeshetek során döbben rá, hogy nem is lehetnének ennél különbözőbbek. És mindenkinek vannak titkai, de vajon ez szét is választja majd őket?

Az ötödik legkeresettebb film a mozikban taroló vámpíros horror, az Abigail lett, míg a hatodik helyre a Netflix nézettségi toplistájának élmezőnyében száguldó Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő futott be.

A hetedik helyen végzett Pierce Brosnan akciófilmje, a Villám Charlie, amelyben egy bérgyilkos bosszúhadjáratának leszünk részesei. A nyolcadik legkeresettebb film pedig az Oscar-halmozó Szegény párák lett.

A lista kilencedik helyén végzett a Vörös szobák, amely egy sorozatgyilkos iránt vonzódó nő történetét meséli el. A filmet a kritikusok imádták, a rajongók kevésbé. A tízedik helyen pedig még épp felfért a listára A szabadság hangja, amely egy gyerekkereskedők és pedofilok után nyomozó szövetségi ügynökről szól.

#10

37 A szabadság hangja  (2023)

(13) (4)

akció | dráma | életrajzi | krimi | thriller | történelmi

Mozikban | Telekom TVGO

Tim Ballard (Jim Caviezel) az Amerikai Egyesült Államok kormányának különleges ügynökeként dolgozik. A belbiztonsági minisztériumban a nemzetközi gyermek- és emberkereskedelem... több»

A szabadság hangja főszereplője a valóságban is létező Tim Ballard szövetségi ügynök, aki 12 éven keresztül nyomozott gyerekkereskedők és pedofilok után. Munkája rendkívül kimerítette mentálisan és lelkileg, és bármennyire sikeres akciókat hajtott végre, az elrabolt gyerekek nagy része nem került vissza a szüleihez. Ballard ezért nyugdíjazása előtt néhány hónappal felmondott, hogy Dél-Amerikába utazzon és hasonlóan elszánt emberekkel folytassa a gyerekek felkutatását. Az Operation Underground Railroad nevű szervezete 10 év alatt több ezer gyereket mentett meg és szintén több ezer emberkereskedőt tartóztatott le. A filmben egy testvérpár utáni nyomozását követjük végig, ami szélsőséges munkamódszerekre készítette az ügynököt.
#9

44 Vörös szobák  (2023)

(4) (5)

krimi | misztikus | thriller

Mozikban | Telekom TVGO

Végre elérkezett a nap, amelyet Kelly-Anne már nagyon várt. A három fiatal lány szörnyű gyilkosságával vádolt Ludovic Chevalier tárgyalása a küszöbön állt. A közvélemény... több»

Elérkezett a nap, amelyre Kelly-Anne várt. Megkezdődik Ludovic Chevalier tárgyalása, akit három kiskorú lány brutális meggyilkolásával vádolnak. A legtöbb emberrel ellentétben Kelly-Anne-t lenyűgözi a férfi, megszállottjává válik, és minden egyes bírósági tárgyaláson részt vesz, abban a reményben, hogy a férfi legalább egy futó pillantást vet rá. A valóság és a képzelet közötti határ azonban egyre inkább elmosódik, mígnem Kelly-Anne megszűnik egyszerű passzív szemlélőnek lenni.
#8

43 Szegény párák  (2023)

(16) (5)

romantikus | sci-fi

Mozikban | Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal nőt, Bella Baxtert (Emma Stone) a hétköznapinak aligha nevezhető tudós, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) visszahozza az életbe. Baxter vezetésével Bella útra kel, hogy... több»

Yorgos Lanthimos új filmje elképesztő történet Bella Baxter fantasztikus fejlődéséről. A fiatal nőt a zseniális elméjű és szokatlan módszereket alkalmazó tudós, Dr. Godwin Baxter hozza vissza az életbe. A férfi védelmét élvezve, Bella vágyik a tudásra. Szomjazza a világ dolgait, így elszökik Duncan Wedderburnnel, a dörzsölt és züllött ügyvéddel, s ketten együtt kontinenseken átívelő, szélsebes kalandra indulnak. Korának előítéleteitől szabadon, Bella roppant iramban fejlődik, hogy szándékának eleget téve kiálljon az egyenlőség és szabadság mellett.
#7

63 Villám Charlie  (2023)

(4) (2)

akció | dráma | krimi

Telekom TVGO | TV-ben (Mozi+, csütörtök 01:33)

Charlie Swift húsz éve dolgozik Stannek, az idősödő maffiafőnöknek ezermesterként és bérgyilkosként egyaránt. Amikor egy rivális főnök megpróbálja likvidálni Stant és... több»

A problémamegoldó Charlie-nak van egy megoldhatatlannak tűnő problémája: az általa frissen kiiktatott gengszternek hiányzik a feje, márpedig a munkáért csak úgy tudja felvenni a fizetségét, ha sikerül azonosítani a holttestet. Ekkor lép a képbe az áldozat ex-felesége, aki mindennel rendelkezik, amire a férfinak szüksége van. Charlie megbízója azonban egy kegyetlen bűnöző, így a gondok inkább csak sokasodnak, mint eltűnnek, s ezzel kezdetét veszi egy féktelen hajsza.
#6

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A REBEL MOON – 2. RÉSZ: A SEBEJTŐ folytatja Kora és a túlélő harcosok nagyszabású történetét, amint arra készülnek, hogy mindent feláldozzanak, miközben Veldt bátor népével együtt harcolnak, hogy megvédjék az egykor békés falut, amely új hazául szolgál azok számára, akik elveszítették sajátjukat a Szülőbolygó elleni harcban. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjukkal, és fel kell fedniük, miért harcolnak. Amikor a Birodalom teljes erejével lecsap a kibontakozó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek szövődnek, hősök tűnnek fel és legendák születnek. Zack Snyder, a 300, Az acélember és A halottak hadserege rendezőjének új alkotása a REBEL MOON, egy nagyszabású, kétrészes moziélmény, amelynek létrehozásán évtizedek óta dolgoznak az alkotók.
#5

28 Abigail  (2024)

(9) (3)

horror | thriller

Mozikban

Néha a gyerekek egészen szörnyűek tudnak lenni. Miután egy kétbalkezes bűnözőkből álló banda elrabolja egy prominens alvilági figura 12 éves lányát, az 50 millió dolláros... több»

A gyerekek néha olyan rémesek. Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva…
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást? több»

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást?
#3

41 A kaszkadőr  (2024)

(15) (7)

akció | dráma | vígjáték

Mozikban

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy kaszkadőr a balesete után új esélyt kap, amikor visszahívják egy filmes projekthez. Itt találkozik egy korábbi munkatársával (Aaron Taylor-Johnson),... több»

Hősünk kaszkadőr, és mint mindenkit a kaszkadőrközösségben, őt is felrobbantják, lelövik, elütik, kidobják ablakokon és leejtik magas helyekről, a mi szórakoztatásunkra. És most, frissen felépülve egy balesetből, ami kis híján véget vetett a karrierjének, a munkásosztály hősének meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt, ki kell bogoznia egy összeesküvést, és meg kell próbálnia visszanyerni élete szerelmét, miközben a napi melóját is el kell végeznie. Mégis, mi ne ütne ki balul?
#2

56 Polgárháború  (2024)

(9) (5)

akció | dráma

Mozikban

Az Amerikai Egyesült Államok egysége szinte teljesen megtört. Az ország mélyen megosztott, polgárháború tört ki. A demokrácia és az alkotmány mintha már régen álmok... több»

Az Amerikai Egyesült Államok egysége szinte teljesen megtört. Az ország mélyen megosztott, polgárháború tört ki. A demokrácia és az alkotmány mintha már régen álmok lennének, miközben Washingtonban az elnök immár harmadik ciklusát tölti a Fehér Házban. A mellette maradt fegyveres erők főparancsnokaként háborút visel Texas és Kalifornia ellen, és brutális légicsapásokkal támadja a lázadó amerikaiakat. Az elnök minden katonai erőfeszítése ellenére a két államot nem lehet legyőzni - épp ellenkezőleg. Minél jobban közeledik a függetlenség napja, annál közelebb kerülnek Washingtonhoz a kaliforniai és texasi csapatok. Hogy az igazság ne bukjon bele a háborúba, néhány újságíró továbbra is lelkiismeretesen végzi a munkáját, és életük kockáztatásával tudósítanak a legveszélyesebb helyekről.
#1

26 City Hunter  (2024)

(4)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy nőcsábász tokiói zsoldos kalandjait követhetjük nyomon a filmben. több»

A sztori egy magánnyomozóról szól, aki felveszi a harcot a tokiói alvilággal, de munkáját nehezíti, hogy állandóan a csajok körül jár az esze.