Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 6-12)

Vajon mire számíthatunk a Netflixtől a következő héten? A válasz nagyon egyszerű: szinte mindenre. A szolgáltató mindent elkövet azért, hogy kedvére tegyen a különféle műfajok rajongóinak. Valóságshow (Kőgazdagok Koreában), romantikus film (A menyasszony anyja), vígjáték (Köszi, jöhet a következő), krimi, thriller (Bodkin) és dokumentumfilm (A gyilkos szakács története) is érkezik a napokban a Netlflix már így is színes palettájára. Listánkban az eredeti tartalmakra összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett... több»

Miután barátai és egy jóképű séf segítségével felépül első szerelmének árulásából, a sikeres ügyvédnő, Leyla Taylan elvállalja a híres harmadik feleség, Tuba Tepelioğlu válási ügyét, amelyet az év ügyeként is emlegetnek. Szemben vele Cem Murathan áll, a párkapcsolat-gyilkos, aki 15 év alatt három különböző nőtől vált el. Leyla a legszenvedélyesebben fogja védeni ügyfelét ezzel a nárcisztikus férfival szemben. Ez a szenvedély azonban felrobbantja az egész helyzetet.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

A dokumentumfilm-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a... több»

Rendező: Román Parrado
Ez a doku-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf történetét meséli el, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a reflektorfényben.
#3

valóságshow

Netflix

Az extravagancia káprázatos felfedezése, amely egyesíti a szingapúri milliomosok vonzerejét, az arab világ Kardashianjainak csillogását, a pakisztáni királyi családok... több»


Szereplők: Mimi, BamBam, Cho Saeho
Kövesse nyomon ebben a forgatókönyv nélküli sorozatban a legnagyobb luxusban élő multimilliárdosok figyelemre méltó, igaz történeteit. Egy szingapúri milliárdos, egy olasz luxusmárka örököse, egy pakisztáni nemesi családtag, az arab világ 50 millió követővel rendelkező Kim Kardashianja és egy Paris Hilton-féle boltmániás - mindannyian a világ bármely pontján élhetnének, de ők Koreát szeretik, és úgy döntöttek, hogy ezt választják otthonuknak. Lépj be a szupergazdagok világába, akik a társadalom felső 1 százalékához tartoznak. Mit csinálnak Koreában? Mit viselnek és esznek?
#2

31 Bodkin  (2024)

(4)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»

Különféle podcasterek vegyes csapatának története, akik három idegen rejtélyes eltűnése után nyomoznak egy idilli, tengerparti ír kisvárosban. Ám amint elkezdik kibogozni a szálakat, egy sokkal nagyobb és furcsább történetre bukkannak, mint azt valaha is gondolták volna. Miközben hőseink megpróbálják megkülönböztetni a tényeket a fikciótól - az ügyről, a kollégáikról és, ami a legfájdalmasabb, saját magukról -, a sorozat megkérdőjelezi az igazságról alkotott képünket, és leleplezi azokat a történeteket, amelyeket azért mondunk magunknak, hogy igazolják a hitünket vagy megerősítsék a félelmeinket.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

Lana lánya, Emma hazatér külföldről egy sokkoló hírrel: férjhez megy. Thaiföldön. Egy hónapon belül! A dolgok csak rosszabbra fordulnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma szívét, annak a férfinak a fia, aki évekkel ezelőtt összetörte az övét.