Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Pokoli dada
#1

61 Pokoli dada  (2021)

thriller

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Amikor egy anya rájön, hogy a dadus, aki a gyermek elhanyagolásával vádolta, volt férje új barátnője, menekülni kezd, hogy bebizonyítsa ártatlanságát és leleplezze a valódi tettest. több»

Hidas Frigyes – „az utolsó magyar romantikus” zeneszerző
#2

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Hidas Frigyes a magyar zenei élet egyik legsokoldalúbb, mindig vidám színes egyénisége volt. Életműve jelentősen hozzájárult a kortárs magyar rézfúvós repertoár gazdagításához.... több»

Rendező: Lovas Hajnalka

A nagy szépség: Torinó
#3

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Arisztokratikus, szigorú és elegáns palotáival, fenséges tereivel és barokk építészetével Torino képes minket elbuvölni. A város az Alpok lábánál fekszik, a Franciaország és... több»

Rendező: Roberto Burchielli

Szereplők: Cesare Bocci

Bajkeverő majom: Vadnyugati vakáció
#4

animáció | kaland | vígjáték

TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

George és Ted Ginny unokatestvérük farmjára utaznak egy pihentető szabadtéri hétvégére, de a tervek megváltoznak, mikor a farm állatai kiszöknek a vadonba. A farmsegéd... több»

Így neveld a sárkányodat: Hazatérés
#5

akció | animáció | kaland

TV-ben (Mozi+, csütörtök 01:33)

Tíz év telt el azóta, hogy a sárkányok a Rejtett Világba költöztek, és bár Fogatlan már nem él Új-Hibbanton, Hablaty folytatja az ünnepi hagyományokat, amelyeket régen is... több»

Kalev
#6

69 Kalev  (2022)

dráma

TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

1990 nyara van. Küszöbön áll a Szovjetunióban a kosárlabda-bajnokság. Az észt válogatottra nehéz döntés vár, amit szerencsétlen módon átszíneznek az akkori politikai viszonyok,... több»

Pillanatképek a modernizációról
#7

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

#8

krimi | musical | vígjáték

Mexikó napjainkban. Rita, egy ügyvédnő váratlan ajánlatot kap. Segítenie kell egy rettegett kartellfőnöknek, hogy visszavonuljon az üzlettől, és örökre eltűnjön, mégpedig úgy,... több»

Bugonia
#9

sci-fi | vígjáték

Egy fiatalember elfog és kihallgat egy üzletembert, akit idegen megszállónak hisz. A fogvatartó, a barátnője, az üzletember és egy magánnyomozó feszült pszichológiai csatát vívnak. több»

Rendező: Giorgos Lanthimos

Szereplők: Emma Stone, Jesse Plemons

#10

NA Sauvages!  (2024)

animáció | családi

Borneón, a trópusi erdő szélén Kéria kap egy orángutánbébit. Mivel az erdőt minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti, Kéria, Selaï és a kis főemlős, Oshi sok akadállyal... több»

El Sombreron
#11

thriller

Egy brutális kartellfőnök felesége egy csempész segítségével keresi a szabadságot, de az észak felé tartó út során feltárul a felkavaró valóság, és a nőt egy szürreális... több»

#12

akció | thriller

Jake Rosser (Aaron Eckhart), akit a K-9-es tisztként eltöltött időszaka óta poszttraumás stressz-szindróma kísért, igyekszik békés életet élni családjával és nyugdíjas K-9-es... több»

Szereplők: Aaron Eckhart

Altered
#13

akció | sci-fi

Egy alternatív jelenben a genetikailag feljavított emberek uralják a társadalmat. A kitaszított Leon és Chloe az igazságért harcol a genetikai egyenlőtlenségeket kihasználó korrupt... több»

Borderline
#14

horror | thriller

Zena, akit felültettek egy randin, találkozik Paullal a Borderline pubban. Paul elbűvölőnek tűnik, de valójában egy sorozatgyilkos, aki áldozatokat csalogat a törvénytelen kocsmába.... több»

Matematikai rejtélyek
#15

dokumentum

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A matematika igenis érdekes, és izgalmas feltárni a rejtélyeket, amik ebben a tudományban fellelhetők. Induljunk hát neki mi is! Mik azok a bináris számok? Ha eddig nem tudtad, vagy nem... több»

A gyilkos szeretet
#16

thriller

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Catherine állásinterjúra megy, ahol találkozik Paullal, a vezérigazgatóval, aki a helyszínen felveszi őt. Kezdenek beleszeretni egymásba, és minden tökéletesnek tűnik, amíg Paul volt... több»

Állati királyság
#17

animáció

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

Az Állati királyság története Zhu Zhu és barátai felnőtté válásának kalandjait járja körül, miközben csodás mesevilágba kalauzolja a nézőket. A mesélés során a sorozat... több»

& Sons
#18

dráma

Egy amerikai író megpróbál újra kapcsolatba lépni fiaival. David Gilbert regénye alapján. több»