Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Natura − Fűben-fában orvosság
#81

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A film alkotói Japántól az Egyesült Államokig, Németországtól Svédországon át Kanadáig felkeresték a legrangosabb egyetemek (Stanford, University of British Columbia stb.) kutatóit... több»

Rendező: Bernard Guerrini

Wife and Dog
#82

Guy Ritchie visszatér a brit arisztokrácia színes, hátba döfős világába... több»

Rendező: Guy Ritchie

The Cycle
#83

horror | thriller

Egy lány feltárja apja sötét múltját, miután a 36 éve eltűnt férfi holttestét egy szörnyű tetthelyen találják meg. több»

Rendező: Jordan Downey

Szereplők: Deborah Ann Woll

The Ploughmen
#84

dráma | misztikus | thriller

Egy fiatal seriffhelyettes és egy hírhedt gyilkos különös barátságának története, amely mindkettőjük világát a feje tetejére állítja.   több»

Downton Abbey 3
#85

A látszólag békésnek tűnő Downtown mindennapjaiban mindig történik valami. Hőseink egy újabb, harmadik történetben térnek vissza. több»

#86

thriller

Amikor a Beteg (Ryan Phillippe) egy kórházban ébred, anélkül, hogy emlékezne arra, mi történt vele, a kifürkészhetetlen Dr. Rose (Kate Beckinsale) olyan életet mutat neki, amit nem... több»

Place of Ghosts
#88

fantasy | thriller

Mise'l és Antle testvérek, akik gyerekkorukban közel álltak egymáshoz, de a neveltetésükből fakadó traumák miatt felnőttként eltávolodtak egymástól. Amikor mindkettőjüket... több»

Rendező: Bretten Hannam

#89

NA Armand  (2024)

dráma

Armandot, a hatéves kisfiút azzal vádolják, hogy átlépte a határokat legjobb barátjával szemben az általános iskolában. több»

Sugar Bandits
#90

akció | thriller

Egy volt különleges alakulat katonája (Will Smith) egy elit önbíráskodó osztagot vezet, amely a bostoni drogkereskedelem felszámolásán dolgozik. több»

Rendező: Stefano Sollima

Szereplők: Will Smith

#91

dokumentum | krimi

Netflix (2024.05.23.)

Latin-Amerika legbizarrabb és legambiciózusabb pénzügyi platformjának keletkezése, növekedése és bukása, amelyről kiderül, hogy nagyrészt excentrikus alkotójának hű tükörképe:... több»

#92

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2024.05.23.)

Egy újraegyesült apa és fia egy tragédia után újrakezdi az életét, de vajon sikerül-e betölteniük a szeretett feleség és anya által hagyott űrt? több»

Megasztár
#93

zenés

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A Megasztár a TV2 tehetségkutató műsora! Országos felhívást, majd válogatást követően a döntőbe jutott előadók közül a nézők és a zsűri együtt választják ki az „Év... több»

Randi kalauz kutyásoknak
#94

romantikus | vígjáték

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Simon hiszi, hogy Chloe álmai nője, de úgy tűnik, nem tudja megnyerni szeretett kiskutyáját. Alex kutyakiképző segít neki, és hamarosan azon kapja magát, hogy vajon melyik lehet az... több»

77 Blackout
#95

krimi | thriller

1977-ben öt szélhámos rendőr tervet dolgoz ki, hogy egyetlen éjszaka alatt kiraboljon három bűnözői erődöt - a hongkongi triádokat, az olasz maffiát és a harlemi maffiát. Csakhogy... több»

Rendező: Cary Fukunaga

Szereplők: Mahershala Ali, Tom Hardy

Ellopott emlékek
#96

thriller

Mallory élete fenekestül felfordul, miután kisfia, Billy megismeri Samanthat, aki a helyi mászótornateremben suttog neki. Férje Reese úgy viselkedik, mintha egy titkot rejtegetne előle.... több»

A nagy szépség: Róma
#98

dokumentum

Róma nem olyan, mint a többi város. Róma egy szabadtéri múzeum. Rómát gyalog kell bejárni, hogy el tudjunk veszni sikátoraiban, utcáin és terein, miközben műemlékeinek fensége... több»

Rendező: Roberto Burchielli

Szereplők: Cesare Bocci

In Flight
#99

thriller

Claire Reynolds a párizsi útja előtti éjszakán egy titokzatos, jóképű idegennel találkozik. Ez az utolsó dolog, amire emlékszik, mielőtt felébred a repülőn, és nem tudja, mi... több»

#100

dráma

Nam és Việt mindketten fiatal bányászok, és múló pillanatokat ápolnak, tudván, hogy egyikük hamarosan új életet kezd a tengeren túl. Az indulás azonban nem történhet meg, mivel... több»