Saját magát alakítja majd Mike Tyson a Bunny-Man című szuperhősfilmben. Mielőtt még azonban bárki is azt gondolná, hogy ez egy újabb zsánerfilm lesz, annak van van egy jó hírünk.

Maga Tyson is részt vett azon sajtótájékoztatón, amelyet kedden tartottak Torinóban a film készítői, köztük  Enrico Remmert író és Andrea Iervolino producer. Iervolino egyébként korábban olyan produkciókon dolgozott, mint az épp tavaly decemberben megjelent Ferrari vagy épp A barbárokra várva.

A Bunny-Man egy multimilliomos szuperhősről szól, aki egy nyúlmaszkot viselve, névtelenül harcol a gonosz erőkkel szemben, egyúttal pedig bosszút akar állni azokon, akik miatt húga az öngyilkosságba hajszolta magát. 

“Izgatottan vágunk bele ebbe az innovatív projektbe, amelynek 95%-át virtuális díszletben forgatjuk” - nyilatkozta Iervolino. “Büszkék vagyunk arra is, hogy egy olyan legendát is a szereplőgárdában tudhatunk, mint Mike Tyson, aki minden bizonnyal hozzájárul majd ahhoz, hogy a film még különlegesebb legyen” - tette hozzá a producer.

Bővebb hivatalos információ azonban egyelőre nem látott napvilágot a filmmel kapcsolatban, sem a rendező, sem a szereplőgárda többi tagja nem tudható, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.