November a Netflixen: 8 sorozatpremier, amit nem szabad kihagynod!

Novemberben sem hagy minket sorozatok nélkül a Netflix. Lesznek újdonságok és régóta nagy sikerrel futó sorozatok is új évaddal jelentkeznek a következő hetekben. Hogy könnyebb legyen a dolgotok, most összegyűjtöttünk nyolc olyan sorozatot, amire szerintünk megéri időt szánni novemberben!

#8

dráma | romantikus

Netflix

Wilhelm herceg próbál alkalmazkodni új életéhez egy előkelő iskolában. Viszont szeretné követni a szívét, ami nagyobb kihívásnak bizonyul, mint azt elsőre gondolta volna. több»

Eltelt a téli szünet, és Vilmos herceg és a többi osztálytársa visszatért Hillerskába. Amikor Wilhelm megpróbál bosszút állni Auguston, és visszanyerni Simon bizalmát, olyan problémákat okoz, amelyek az egész monarchiát fenyegetik.
#7

83 Wednesday  (2022)

(30) (6)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Netflix

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

A sorozat címszerepében Jenna Ortega látható, az egyéb szerepekben pedig feltűnik Catherine Zeta Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie és Christina Ricci. A természetfeletti elemekkel megtűzdelt, rejtélyes sorozat Wednesday Addams Nevermore Akadémián eltöltött éveit mutatja be.
#6

86 Halott vagy  (2019)

(21) (1)

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

A sorozat két frissen megözvegyült nő barátságának történetét meséli el, drámai pillanatokkal és fekete humorral megfűszerezve. több»

Jen és Judy visszatér a harmadik és egyben utolsó évadban. Egy újabb cserbenhagyásos gázolás után mindkét nő megdöbbentő híreket kap, és készek kockáztatni az életüket a törvény felett álló barátságért.
#5

72 1899  (2022)

(12)

dráma | horror | történelmi

Netflix

Európai bevándorlók egy csoportja gőzhajón hagyja el Londont, hogy New Yorkban kezdjen új életet. Amikor a nyílt tengeren sodródva egy másik hajóval találkoznak, az útjuk... több»

A hatalmas és alattomos Atlanti-óceánon átvezető útjuk során a Kerberos utasai életük legnagyobb rejtélyével találkoznak. Íme az 1899, egy magával ragadó új sorozat a Sötétség alkotóitól.
#4

89 A korona  (2016)

(14) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A korona című sorozat történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet királyné áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ... több»

Hatodik évadával tér vissza a Netflix egyik legjobb sorozata. Az új évad a '90-es évek közepén fog játszódni, II. Erzsébet királynét Imelda Staunton alakítja majd.
#3

74 Manifest  (2018)

(6)

dráma | misztikus

HBO Max | Netflix | TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

A Montego Air 828-as járata légörvénybe keveredett. A sikeres landolás után nagy kő esik le a legénység és az utasok szívéről. Ekkor azonban rájönnek, hogy a néhány órának... több»

Mikor a Montego Air 828-as járata a légörvényt követően leszáll, a személyzet és az utasok megkönnyebbülnek. Ám az igazi dráma csak ezután következik, amikor megtudják, hogy az indulásuk óta öt esztendő telt el. A családtagjaik, a barátaik és a kollégáik már lemondtak minden reményről, hogy túlélték a valószínű katasztrófát, és miután halottaknak nyilvánították őket, továbbléptek. Most, hogy szembesültek a lehetetlennel, kaptak egy esélyt az új életre. Ez azonban nem is olyan egyszerű. 
#2

92 A sárkányherceg  (2018)

(3)

animáció | családi | fantasy

Netflix

Két fiatal herceg összebarátkozik a megölésükre küldött harcossal, így együtt néznek szembe a hatalmas kihívással, hogy békét hozzanak a Földre.  több»

Már negyedik évadához érkezik a Netflix egyik legjobb animációs sorozata, amire régóta várnak a rajongók. Az új évad két évvel a Storm Spire csata után fog játszódni. 
#1

60 Blockbuster  (2022)

(2)

vígjáték

Netflix

Miután megtudja, hogy ő vezeti az utolsó Blockbustert Amerikában, Timmy és alkalmazottai a túlélésért küzdenek. több»

Egy sitcom arról, amint az utolsó még üzemelő Blockbuster áruház csapata mindent megtesz, hogy az áruház tovább üzemeljen.