A héten érkezik a hazai mozikba is a Godzilla x Kong: Az új birodalom, amelyhez befutottak az első vélemények.

Adam Wingard másodszor ült be a MonsterVerse rendezői székébe, Az új birodalom esetében viszont néhány új arcot is megismerhetünk a szereplőgárdában, hiszen a produkció fedélzetén ott van Rebecca Hall, Dan Stevens, Brian Tyree Henry, Fala Chen, Rachel House, Alex Ferns, Kaylee Hottle és Mercy Cornwall.

A 2021-ben mozikba került Godzilla Kong ellen egészen epikusra sikerült a két címszereplő összecsapása révén, most viszont szövetségesekké válnak a történetben, hiszen egy új, minden eddiginél hatalmasabb és félelmetesebb ellenséggel kell szembenézniük. Nézzük azonban, hogy milyen vélemények is láttak napvilágot eddig Wingard rendezésével kapcsolatban.

“Rengeteg vad kaiju-akció, egy brutális gonosztevő Kong, egy felturbózott Godzilla, Dan Stevens, aki jól szórakozik, néhány legális meglepetés és rengeteg szín. Hozzatok ki még több MonsterVerse-t!” - írja Aaron Neuwirth kritikus az X-en.

“A film egy igazi atombomba! Egy fantasztikusan furcsa, pszichedelikus utazás a Shōwa-korszakon keresztül egészen a nyolcvanas években megjelent lemezborítók vizuáljáig. Ez a dolog egy abszurd tombolás - bíborszínű majmok, fagyos sárkányok, egy elragadóan abszurd Dan Stevens” - írja a FilmSpeak munkatársa, Griffin Schiller.

“A Godzilla x Kong: Az új birodalom az eddigi legélvezetesebb MonsterVerse-film, az, ahol úgy érezzük, mindenki értette a feladatát. A sztori egy kicsit sovány, de a titánok zúzása bőven kárpótol” - írja Ian Sandwell, a Digital Spy munkatársa.

A Godzilla x Kong: Az új birodalom tehát csütörtökön érkezik a magyarországi mozikba.

akció | kaland | sci-fi

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»